FaRzEtKi BuAşKı YaŞaMaDıKK
Onaylı Üye
bütcem 500tl cıvariVar mı bir bütçen? Ona göre öneri yapalım hemen sana. Ama SSD yerine HDD kullanırsan daha kullanışlı olur hem hafıza yeri fazla olur hem ucuza gelir.
Tabi anladım performansı iyi olsun istiyorsun. Ama dediğin fiyata bi tık üstünü alabilirsin oda 2-3 oyun yüklersen yeri dolar. HDD alsan o fiyata 1TB daha da sıkıntı çekmezsin kolay kolay. Aralarında fark oyunların yükleme ekranında geçiş yerinde 5-7 saniye gecikme olur ssd'ye nazaran sadece.bütcem 500tl cıvari
ssd istememim sebebi performas iyi olur diye fiyatlara baktım uçuyor o yüzden öneri istedim
ben şuan zaten ssd kulanıyorum james donkey 240 gb 560 mb -500mb/sn(ama yetmio) , hard disk alırsam performans kaybı yaşarmıyım ?Tabi anladım performansı iyi olsun istiyorsun. Ama dediğin fiyata bi tık üstünü alabilirsin oda 2-3 oyun yüklersen yeri dolar. HDD alsan o fiyata 1TB daha da sıkıntı çekmezsin kolay kolay. Aralarında fark oyunların yükleme ekranında geçiş yerinde 5-7 saniye gecikme olur ssd'ye nazaran sadece.
Performans kaybı yaşarsın diyeceğim ama çok genel bir performans kaybı değil. Mesela csgo oynarken harita 5 saniyede yükleniyorsa SSD sayesinde. HDD varken 7-10 saniyede yüklenir. Ama oyun içinde asla bir performans kaybı yaşamazsın. Sadece yükleme ve geçiş ekranlarında biraz gecikme olur 3-5 saniye kadar.ben şuan zaten ssd kulanıyorum james donkey 240 gb 560 mb -500mb/sn(ama yetmio) , hard disk alırsam performans kaybı yaşarmıyım ?
hmm anladım teşekür ederim 1tblik bir hard disk alayım ana kartımda şuan bir ssd var ektra olarak hard disk ekleyebilirmiyim yani ana kartım destekliyor mudurPerformans kaybı yaşarsın diyeceğim ama çok genel bir performans kaybı değil. Mesela csgo oynarken harita 5 saniyede yükleniyorsa SSD sayesinde. HDD varken 7-10 saniyede yüklenir. Ama oyun içinde asla bir performans kaybı yaşamazsın. Sadece yükleme ve geçiş ekranlarında biraz gecikme olur 3-5 saniye kadar.
Tabi ki ekleyebilirsin.hmm anladım teşekür ederim 1tblik bir hard disk alayım ana kartımda şuan bir ssd var ektra olarak hard disk ekleyebilirmiyim yani ana kartım destekliyor mudur
ana kartım => Gigabyte B450M S2H AMD 2133MHz DDR4 Soket AM4 mATX Anakart
teşekür ederim <3Tabi ki ekleyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?