ssdyi hdd yuvasına ,hddyi cdrom kızağına takınca bilgisayar açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
RAS
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
uyumsuzluk sorunu var büyük ihtimal. ssd yi önce sata portunda sonra cd rom portunda deneyip hız testi yapın. hız farkı yoksa ssd yi kızakta kullanın.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Did not get it bro??

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Merak ettim bende acaba çözüldü mü sorunun?

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
1. hdd boş olmalı 2. ssd ye sistem kurmalısın ki çakışmasınlar windows boot edilirken tek disk üzerinde sistem görmeli yoksa çakışır.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
aynı sekilde asus pc me ana yuvaya ssd taktım cdroma 1 tb taktım sıkıntı olmadan calıstı. 5 sene sonra yani dünde 1 tblıgı söküp sattım laptobuı

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Neler denedin şu ana kadar kardesim ? Bilelim ki ona göre boş kürek te çekmeyelim
Şimdi bişeyler yapabildim kardeşim ama yine sıkıntı var bu kez pcyi açmayı başardım ama harici diski yeni basit birim olarak eklemeye çalışırken aygıt gç nedeniyle eklenemedi gibi şeyler söylüyor

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Windows üzerinden disk yönetimine girip bakın orada gözüküyorsa harf atamayı dene. Belki işini görür

NekroSanta
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kuzenimdeki sorunu çözdün Allah razı olsun benden teşekkür etmemi istedi hdd takınca çalıştı

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Dedim ya çözüm farklı bi hdd ile denemek.bu isi yaptigim icin ayni size ile degistirdim.bu arada hdd ler %100 durumda sağlam disklerdi .başka cihaza geçirdim
Bu arkadaşın önerisine de kulak asalım. Bende de sıkıntı aynı olmasada media oynatıcıda WD hdd nin görmeme Seagate Hdd nin de saglıklı calıstıgına tanık olmuslugum vardı. Hemde ikiside 0 Hdd olmasına ragmen

Not alike
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Maybe it's an incompatibility problem? did you try it on another pc?

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bro ordan denedim aygıt g/ç yürütmesi ne biliyim cart curt hatası veriyor
Kardeşim bu saatten sonra yapabileceğin değişik programlar ile biçimlendirme yapmak. Belki bir şekilde görmesini sağlayabilirsin. Bunun dışında başka hdd deneyebilirsin. Satın al yada takas la bir yakınınla. Başka marka dene.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bugün bilgisayarcıya götüreceğim bakalım pes ettim artık

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kardeşim bilgisayarcı anakartın watt gücü yetmiyor harddiski cdromda çalıştırmak için dedi
Çok mantıklı bir açıklama olmuş peki farklı bir hdd nin daha güçük güçte çalışma gibi bir durumu oluyormuymuş yoksa tüm hdd ler belli bir güç te mi çalışıyor acaba? 2. olarak extra bir güç sağlamak mümkün değil mi acaba ? Usb portundan falan. İlla ki bu işi böyle askıda bırakmayıp bir çözüm yolu bulmuşlardır diye düşünüyorum. Farklı Hdd dene olmaz ise cdrom kısmınada bir ssd takmandan başka yol göremiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...