biz de onu çözmeye çalışıyoruzsorun tam olarak ne
Sorunum devam ediyor maalesefMerak ettim bende acaba çözüldü mü sorunun?
Hızda baya bi düşüş oluyoruyumsuzluk sorunu var büyük ihtimal. ssd yi önce sata portunda sonra cd rom portunda deneyip hız testi yapın. hız farkı yoksa ssd yi kızakta kullanın.
Neler denedin şu ana kadar kardesim ? Bilelim ki ona göre boş kürek te çekmeyelimSorunum devam ediyor maalesef
Post automatically merged:
Hızda baya bi düşüş oluyor
Şimdi bişeyler yapabildim kardeşim ama yine sıkıntı var bu kez pcyi açmayı başardım ama harici diski yeni basit birim olarak eklemeye çalışırken aygıt gç nedeniyle eklenemedi gibi şeyler söylüyorNeler denedin şu ana kadar kardesim ? Bilelim ki ona göre boş kürek te çekmeyelim
Windows üzerinden disk yönetimine girip bakın orada gözüküyorsa harf atamayı dene. Belki işini görürŞimdi bişeyler yapabildim kardeşim ama yine sıkıntı var bu kez pcyi açmayı başardım ama harici diski yeni basit birim olarak eklemeye çalışırken aygıt gç nedeniyle eklenemedi gibi şeyler söylüyor
kuzenimdeki sorunu çözdün Allah razı olsun benden teşekkür etmemi istedi hdd takınca çalıştıArkadaşlar daha önce 2 defa başıma geldi.nekadar ilginç ki iki olayda da laptop lnvo idi.pc hdd çevirici kullanırken hdd seçtiğini farkettik ve sağlıklı boot etmiyor.sonuç olarak 2 çözumdede farklı hdd taktik .kabul etmediği hddler başka cihazlarda sorunsuz çalıştı.WD ler bazı laptoplarda bizde olduğu gibi alet seçiyor
Bu arkadaşın önerisine de kulak asalım. Bende de sıkıntı aynı olmasada media oynatıcıda WD hdd nin görmeme Seagate Hdd nin de saglıklı calıstıgına tanık olmuslugum vardı. Hemde ikiside 0 Hdd olmasına ragmenDedim ya çözüm farklı bi hdd ile denemek.bu isi yaptigim icin ayni size ile degistirdim.bu arada hdd ler %100 durumda sağlam disklerdi .başka cihaza geçirdim
Bro ordan denedim aygıt g/ç yürütmesi ne biliyim cart curt hatası veriyorWindows üzerinden disk yönetimine girip bakın orada gözüküyorsa harf atamayı dene. Belki işini görür
Kardeşim bu saatten sonra yapabileceğin değişik programlar ile biçimlendirme yapmak. Belki bir şekilde görmesini sağlayabilirsin. Bunun dışında başka hdd deneyebilirsin. Satın al yada takas la bir yakınınla. Başka marka dene.Bro ordan denedim aygıt g/ç yürütmesi ne biliyim cart curt hatası veriyor
Bugün bilgisayarcıya götüreceğim bakalım pes ettim artıkKardeşim bu saatten sonra yapabileceğin değişik programlar ile biçimlendirme yapmak. Belki bir şekilde görmesini sağlayabilirsin. Bunun dışında başka hdd deneyebilirsin. Satın al yada takas la bir yakınınla. Başka marka dene.
Bilgisayarcıda ki bir Hdd uyumlu olursa takas yoluna gitmeyi dene. Senin için en masrafsız hayırlı çözüm bu olucak gibi.Bugün bilgisayarcıya götüreceğim bakalım pes ettim artık
Kardeşim bilgisayarcı anakartın watt gücü yetmiyor harddiski cdromda çalıştırmak için dediBilgisayarcıda ki bir Hdd uyumlu olursa takas yoluna gitmeyi dene. Senin için en masrafsız hayırlı çözüm bu olucak gibi.
Çok mantıklı bir açıklama olmuş peki farklı bir hdd nin daha güçük güçte çalışma gibi bir durumu oluyormuymuş yoksa tüm hdd ler belli bir güç te mi çalışıyor acaba? 2. olarak extra bir güç sağlamak mümkün değil mi acaba ? Usb portundan falan. İlla ki bu işi böyle askıda bırakmayıp bir çözüm yolu bulmuşlardır diye düşünüyorum. Farklı Hdd dene olmaz ise cdrom kısmınada bir ssd takmandan başka yol göremiyorum.Kardeşim bilgisayarcı anakartın watt gücü yetmiyor harddiski cdromda çalıştırmak için dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?