- Konuyu başlatan
-
reis bizim gitigimizde yerde minimün 3 veriyorlarhocam staj parası söyle oluyor asgeri ücretin 3 de 1 yani
- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılı net asgari ücreti 8 bin 500 TL olarak açıkladı. Şu an stajyer maaşı 1.650,11 TL. Asgari ücrete yüzde 54 zam yapılmasıyla birlikte stajyer maaşı 2.542,00 TL olacak.
daha ben hem seneye gıdıcemreis bizim gitigimizde yerde minimün 3 veriyorlar
ben olsam şimdiden alırdım bugün gördüğün atıyorum 500tl yarın 5500 tl hem yatırımda olur tamam ekonomi kötü fakat daha dibede çökebilirizArkadaşlar, seneye staja gideceğim ve hep hayalim olan bilgisayarı almak istiyorum. Toplam 25 bin TL tutuyor. Sizce almalı mıyım kredi ile taksitle? Çok kararsız kaldım.
Eğer paran yetiyorsa almanı öneririmArkadaşlar, seneye staja gideceğim ve hep hayalim olan bilgisayarı almak istiyorum. Toplam 25 bin TL tutuyor. Sizce almalı mıyım kredi ile taksitle? Çok kararsız kaldım.
3 veriyorlarsa 2 bin tl yi her ay köşeye ayır kredisiz taksitle alırsın 2000x12=24000 tl yapar kredi kullanabiliyorsan yaşin tutuyorsa kredi kullan şimdiden al bencereis bizim gitigimizde yerde minimün 3 veriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?