Staj yapabileceğim bir yer yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ÜNİ zorunlı staj başlattı yaşadığım yerde okuduğum bölüm ile uzakatan yakından ilgisi olan staj yapabileceğim bir yer yok hocalar da bilmiyor bu durumu yaşamış olan var mı ?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Geçtiğimiz yaz yaşadım aynı sorunu olmadığından değil ama kabul edilmediğim çok yer olmuştu ankarada yaşıyorum kastamonuda okudum stajı son çare eskişehirde buldum 1.5 ayım harap oldu harcadığım paranın haddi hesabı yoktur Allah kolaylık versin kardeşim

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bölümün nedir naylon yapabilirsin ama detaylı doldurman lazım defterini

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bölümünü ve hangi şehirde olduğunu yazarsan sana yardımcı olmaya çalışırdım dostum..

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
kanka bana çok saçma geldi sonuçta eğer böyle bir sorunun varsa bir şekilde yardım etmeleri gerekmiyor mu durumu açıkladığında ? ayrıca lise stajalrında oluyordu yapıyormuş gibi gözüküp yapmadığın tanıdık yerlere gidebiliyordun idare ediyorlardı seni eğer hoca gelirse falan belki aynı olayı deneyebilirsin defteride kendin doldurursun bir de staj yerleri belli bir bölgede bulunmuyor mu uzakta falan olursa kabul olmuyor diye biliyorum

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
dostum bakanlığın kariyerkapısı sitesinden belli dönemlerde staj başvuruları yapabilirsin

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Okuyacağın bölümün nedir dostum ?
Yani bu konuda üniv de ki hocalar böyle bir konuda öğrenciye destek olması gerekli il içinde böyle bir seçenek yoksa da farklı il ilçelere sana yönlendirme yapmaları gerekli

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
eğer yeterli tanıdığınız yoksa çok zor olabilecek durum. Linkedln kullanabilirsin.

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Aslında staj yerleri için okul yönledirse böyle bi sorun yaşamaz kimse.
Kardeşimede bulamamıştık

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kanka var ama şöyle bi iyice kontrol ettiğine emin misin yani
eminim. Ben yazılım okuyorum yaşadığım yerde yazılım ile ilgili biyer kesinlikle yok kontrol ettim
Post automatically merged:

Geçtiğimiz yaz yaşadım aynı sorunu olmadığından değil ama kabul edilmediğim çok yer olmuştu ankarada yaşıyorum kastamonuda okudum stajı son çare eskişehirde buldum 1.5 ayım harap oldu harcadığım paranın haddi hesabı yoktur Allah kolaylık versin kardeşim
aklıma geldi olmadı kendimi çalışıyor gibi göstericem

bölümün nedir naylon yapabilirsin ama detaylı doldurman lazım defterini
onun için iş yeri ile ilgili kaşe yada evrak gerkiyor diye biliyorum lise de yapmıştım

bölümünü ve hangi şehirde olduğunu yazarsan sana yardımcı olmaya çalışırdım dostum..
okula kendimi çalışıyormuş gibi göstericem dgs çalışıyorum stajla falan hiç uğraşamam normalde staj yoktu bizim sınıfta evli çocuklu innsanlar var 40 yaş ve üzeri onlar çalıştığı için sorunlu stajdan muaf olucakmış ben de öyle yapıcam

kanka bana çok saçma geldi sonuçta eğer böyle bir sorunun varsa bir şekilde yardım etmeleri gerekmiyor mu durumu açıkladığında ? ayrıca lise stajalrında oluyordu yapıyormuş gibi gözüküp yapmadığın tanıdık yerlere gidebiliyordun idare ediyorlardı seni eğer hoca gelirse falan belki aynı olayı deneyebilirsin defteride kendin doldurursun bir de staj yerleri belli bir bölgede bulunmuyor mu uzakta falan olursa kabul olmuyor diye biliyorum
ben uzaktan okuyorum okulu. Bu sene dgs hazırlanıyorum bi yandan, bizim hocalar staj konusunu hiç sormayın diyorlar onlar da bilmiyor yeni atanmış çoğu kendimi çalışıyor gibi göztericem muaf olucam lise de benzer olay yaşamıştım staj yapıyor gibi gösterdim kendimi , normalde bizde yok uzaktan olduğu için ama YÖK getirmiş bizm sınıfta çalışanlar var evli çocuklu insanlar yani onlar muaf olucak ben de çalışıyor gibi göstericem oldurmak zorundayım artık

dostum bakanlığın kariyerkapısı sitesinden belli dönemlerde staj başvuruları yapabilirsin
kariyer kapısın a baktım ben uzktan okuyorum yazlık biyerdeyim bide o büyük şehirlerdeki firmalar ile ayarlıyor staj

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Okuyacağın bölümün nedir dostum ?
Yani bu konuda üniv de ki hocalar böyle bir konuda öğrenciye destek olması gerekli il içinde böyle bir seçenek yoksa da farklı il ilçelere sana yönlendirme yapmaları gerekli
bilgisyar programcılığı okuyorum normalde yok staj ama YÖK getirmiş bizim sınıfta 40 yaşında evli çocuklu insanlar var onlar çalıştığı için muaf olucaklar ben de çalışıyor gibi göstercicem kendimi umarım işe yarar , hocalar da bilmiyor hatta sormayın zamanı gelince onlara haber verilecekmiş

muz

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kanka nerde yasiyosun ki

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
bölümünü ve okuduğun yeri yazar mısın bana ankara veya denizlideysen yardımcı olabilirim

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Aslında staj yerleri için okul yönledirse böyle bi sorun yaşamaz kimse.
Kardeşimede bulamamıştık
okul kendini idare edemiyor geçen sene bizim hoca bu stresi kaldırmayıp istifa etti kendi açıkladı bu şartlarda istifa ediyorum dedi

bölümünü ve okuduğun yeri yazar mısın bana ankara veya denizlideysen yardımcı olabilirim
sağolasın kardeşim ben balıkesirin bir ilçesinndeyim, kendimi çalışıyor göstericem direk muaf olma yoluna girmiş olucam dgs sınavına çalışıyorum staj yapıcak vaktim yok yazılım öğrenmek zaman alıyor çok fazla ezber gerektirken kurallar kodlar ve yazılım diline göre değişen mantığı var öğrenmek için çok fazla bolca örnek kodlama yapmayı gerektiriyor

Kanka nerde yasiyosun ki
balıkesirin yazlık bir ilçesi yaşadığım yerde olsa bilirim 20 yıldır burdayım küçük biyer zaten

Son düzenleme:
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
bilgisyar programcılığı okuyorum normalde yok staj ama YÖK getirmiş bizim sınıfta 40 yaşında evli çocuklu insanlar var onlar çalıştığı için muaf olucaklar ben de çalışıyor gibi göstercicem kendimi umarım işe yarar , hocalar da bilmiyor hatta sormayın zamanı gelince onlara haber verilecekmiş
Bir yerde part time olarak çalış 5 saatlik, bu çalışma saatini sgk dökümanı olarak okula ver ben çalışıyorum dersin

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bir yerde part time olarak çalış 5 saatlik, bu çalışma saatini sgk dökümanı olarak okula ver ben çalışıyorum dersin
ailemin işletmesinde yapmayı düşünüyorum

siz bu site de yetkili birisi olarak size soruyorum üyeler oyun hileleri yada İT ile ilgili bir kunuda siteye katkıda bulunmak isterse olabiliyor mu ?

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
ailemin işletmesinde yapmayı düşünüyorum
Baştan böyle bir imkanın varsa kendi bağkurunu ödeyebilirsin yani kendi çalışıyor olarak gösterebilirsin bağkurunu ödedidekten sonra hiç bir problem olmaz okul için kapı gibi çalışma delili olur işte hile hurda yapmadan halledersin gerçi kendimizde hileciyizde bunlar oyunlarda geçerli :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Kanka nerde yasiyosun ki
herkes soruyor kişisel e girdiği için vermiyorum sadece şunu söyleybilirm Balıkesirin yazlık bir ilçesi , staj için vaktim de yok aslında dgs hazırlanıyorum bide ilgilizceye odaklanmış durumdayım bu dönem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...