tabi dostum uygundur grup daveti atabilir misin sakıncası olmazsa harici olarak belirtmiş olduğum istek karşılanabilecek midir?merhaba senin için özel bir gruba davet isteği atabilirim eğer fiyat senin için prroblem değilse çünkü bu gruplar az sayıda ve gizli oldukları için kişileri önceden test ederek grubun parçası olman için ek ücret talep ediyorlar bu gibi tedbirler projelerinin geç algılanmasını veya hiç algılanmamasını sağlıyorlar böylelikle her 2 yıl ya da 3 yılda bir projeyi güncelliyorlar bu da uzun vadede hem az iş hemde topluluğua karşı sunulan en iyi efor demek
evet ama şunu belirtmek isterim ki herhangi bir ihlal konusunda hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum senin için bir davet linki için mesaj atıcam ama şunuda belirtiyim belki daveti alman haftalar veya aylar sürebilir, bunu onaylıyormusun ?tabi dostum uygundur grup daveti atabilir misin sakıncası olmazsa harici olarak belirtmiş olduğum istek karşılanabilecek midir?
bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaşın tanıdığın var mıdır süreç nasıl ilerleyecek? onaylıyorum fakat ücret alındıktan sonramı davet talebi değerlendirilecek?evet ama şunu belirtmek isterim ki herhangi bir ihlal konusunda hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum senin için bir davet linki için mesaj atıcam ama şunuda belirtiyim belki daveti alman haftalar veya aylar sürebilir, bunu onaylıyormusun ?
Yardımcı olabilecek yok mudur,Ücretli olarak yapabilecek arkadaşımız varmı destek talep ediyorum.Destek talep ederim ilgilenen arkadaşlar iletişie geçebilirmi rica etsem.