d3 Σ x2
Süper Üye
Bende böyle izledim gayet güzelben böyle izledim
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapveBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(1x19'a kadar)- Star Wars: Bölüm VII Güç Uyanıyor
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(2x13'e kadar) Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapi
Katılıyorum nerden başlarsan başla harika yapımlarben normal çıkış yıllarına göre izledim sorun yok yüzüklerin efendiside öyle mesela hobbit serisi daha geçmişi anlatıyor adamlar filmi yapmış tersten düzten heryerden izleniyor
bende görmüşken bu konuyu izlemeye başlayayımben böyle izledim
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapveBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(1x19'a kadar)- Star Wars: Bölüm VII Güç Uyanıyor
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(2x13'e kadar) Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapi
İyi seyirler boşsan hemen izle bir şey kaybetmezsin zaten film hızlı ilerliyor sıkmıyorbende görmüşken bu konuyu izlemeye başlayayım
Tercih meselesi tabi kiStarwars 1 kere izledim onu da beğenmedim
Kişinin zevkine göre değişiyor ya ama yıllara göre başlamak güzel ben öle yaptımİlk konum hayırlı olsun alırım buralarda gezerken dedim ki star wars izliyim nede olsa boş beleş insanım sonra izleme sıralamaları var farklı farklı
dedim ki acaba insanlar hangisi tercih ediyor ve neden ben kronolojik olarak star wars izledim siz hangisini tercih ediyorsunuz
Did you watch ?i dont like starwars
Eminim bir gün denerimBen genelde sondan başka izliyorum fantezi
Gerçekten girip araştırsam böyle güzel sıralama denk gelmez hepsini indiriyorum sırasıyla bu aralar işte çok boş vaktim olucak hep başlamak istemiştim teşekkürler.ben böyle izledim
Güzel bi seri emin ol farklı bir havası var sıkmıyorGerçekten girip araştırsam böyle güzel sıralama denk gelmez hepsini indiriyorum sırasıyla bu aralar işte çok boş vaktim olucak hep başlamak istemiştim teşekkürler.
bana çok sıkıcı geliyor 1000 bölümlük animeleri bitirebiliyorum ama sw hiç öyle izletmiyor bana kendiniGüzel bi seri emin ol farklı bir havası var sıkmıyor
Tercih meselesi kanka onepiece izliyor musunbana çok sıkıcı geliyor 1000 bölümlük animeleri bitirebiliyorum ama sw hiç öyle izletmiyor bana kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?