Stardew Valley neden aşırı seviliyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Superior
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bu oyunun böyle aşırı sevilmesinin nedeni ne? Anlayamadım, oyunun videolarına falan da baktım bana bu kadar abartılacak bir şeymiş gibi gelmedi. Kaçırdığım ne var?

Moderatörün son düzenlenenleri:
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Bu oyunun böyle aşırı sevilmesinin nedeni ne? Anlayamadım, oyunun videolarına falan da baktım bana bu kadar abartılacak bir şeymiş gibi gelmedi. Kaçırdığım ne var?
Bu tip oyunları seven kitle çok, Oyunda yapılacak çok şey var yani ben bu oyunu bitiricem deyip oturduğunda kolay kolay bitiremezsin. Minecraft gibi düşün ve çeşitlilik fazla baya aktivite yapabiliyorsun.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
oyunda yapılabilecek baya bi şey var çeşitlilik var ve o tarzda oyun seven çok fazla kişi olduğu için okadar sevilmesi normal gibi geliyor

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
valla bir haftadir basindayim,25 yillik pc oyuncusuyum boyle bir oyuna bu kadar saracagim aklima gelmezdi. rpg, simulation, resource collecting,adventure,crafting, her sey mevcut bu oyunda.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bende anlayamıyorum arkadaşım sabah akşam oynuyo ama oyun bildiğin oyun skor oyunu gibi belki grafikleri oynanış tarzı insanların hoşuna gidiyodur ama benim oynıcağımı sanmıyorum

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Herkes seviyor diye 2 3 gün önce bende aldım ama hiç oynamadım abartılacak oyun mu?

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
yapılcak cokk sey var cünki. oyuna gir başlarda zorlanırsın ardından oyuna sararsın. yapılcak cok sey var
(coğunuda yaptım)

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
banada çok overrated geliyor o oyun dostum.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bence tamamen oyunun kitlesiyle alakalı yoksa bencede güzel değil

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Eskiden terraria oynanması gibi bence. Arkadaşlarımıza tavsiye ederdik veya arkadaşlarımızın tavsiyesi üzerine oynardık oyunu. Böyle böyle kitlesi genişlerdi. O zamanlar birlikte oynayınca çok zevkli gelirdi ama şimdi 10dk bile oynayamam mesela

Superior
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Eskiden terraria oynanması gibi bence. Arkadaşlarımıza tavsiye ederdik veya arkadaşlarımızın tavsiyesi üzerine oynardık oyunu. Böyle böyle kitlesi genişlerdi. O zamanlar birlikte oynayınca çok zevkli gelirdi ama şimdi 10dk bile oynayamam mesela
terrarianın çok büyük bir aksiyon tarafı ve set çeşitliliği var hocam bu bildiğin çitlik rpg oyunu, tek ortak noktaları 2d olmaları bunu birlikte oynasan da pek bir şey ifade etmiyo bana sanki :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
mod falan ekleyip eğleniyorlar knk bence modsuz eğlenceli değil

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Ben de anlamıyordum neden sevildiğini senin gibi. Arkadaşım gift atmıştı beraber oynarız di ye, 1 günde en az 10 saat oynadığımı hatırlıyorum. ve yapılacak şeyler çok fazla olduğundan hayalgücüne bağlı özgürleşebiliyosun. Denemeni tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
aslında arkadaşlarla daha fazla eğlenceli oluyor mod yüklersenizde tadından yenmez biz mesela traktor modu gibi modlar yüklerseniz tadından yenmez diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...