Merhaba Arkadaşlar, Steam 2023 yılında en çok satan ve en çok oynayan oyunları paylaştı. Bu oyunları liste şeklinde paylaştı. Liste ise tam olarak şöyle:
2023 Yılında Steam En Çok Satan Oyunlar:
1: CYBERPUNK 2077
2: DOTA 2
3:Counter-Strike 2
4: Sons Of The Forest
5: Apex Legends
6: Lost Ark
7: PUBG: Battlegrounds
8: Hogwarts Legacy
9: Call Of Duty MW 3
10: Baldur's Gate 3
11: Starfield
12: Destiny 2
Klasikler her zaman popülerliğini korurken, DOTA 2, Apex Legends, Destiny 2 ve PUBG gibi oyunlar "Platin" satış başarısını sürdürdü. Buna ek olarak, Call of Duty: Modern Warfare 3, Baldur's Gate 3 ve Hogwarts Legacy gibi yeni çıkan oyunlar da en çok satanlar listesine adını yazdırdı.
En çok satan oyunlar listesinin yanı sıra en çok oynayan oyunlar listesi de yayınlandı. En çok oynanan oyunları ise şu şekilde:
Kanka RTX4060 140W 8GB 32GB Ram’li cihazda DLSS açıkken Night City’de sürekli FPS çöküyor. Optimizasyon halen b*k gibi, artı olarak oyunda sound crackling var çok sinir bozucu. Fakat romantizm yaşadığın kişiyle yapılacak şeyler eklemişler arabadan ateş etme eklemişler vs vs bayağı geliştirmişler.
Optimizasyon sorununu çözememelerine yanıyorum fakat oyunun bu halini şu an 80 saat üzerinde oynadım
Kankam eğer hikaye oyunlarına bayılıyorsan RDR2 gibi, kesinlikle al. Çünkü bu tip oyunlar piyasada çok azdır (karakterimizin bizi kendine bağlaması açısından).
Kankam eğer hikaye oyunlarına bayılıyorsan RDR2 gibi, kesinlikle al. Çünkü bu tip oyunlar piyasada çok azdır (karakterimizin bizi kendine bağlaması açısından).
Hades aldım , aldığım zamandan beridir de oynuyorum feci şekilde . 3.5 saat olmuş .Kolla oynarken aklıma cyberpunk geldi , Bu fiyata alabilecekken alsam mı emin olamadım . Birkaç yerde dlcsini de almak gerektiğini yazmışlar . Eğer dlc aldıysan yorum da bulunabilir misin bu konuda .
cyberpunk2077 güzel fakat sonralardan aldığı güncellemelerle adam akıllı düzelmiş bir oyun diğer oyunlara gelirsek cs zaten bildiğimiz gibi en üst sıralarda kalitesini koruyor dota 2 sağlam kitlesi var bırakmıyorlar.Ben starfield'ın optimizasyondan kaybettiğini düşünüyorum iyi forumlar