Haber verdiğin için teşekkürler dikkatli olmazsak donumuza kadar alırlar vallahiEkli dosyayı görüntüle 91007
Arkadaşımdan şu şekilde çok inandırıcı ama dikkatli bakınca fark edilebilecek bir link ve 50 dolar hediye ettiğini yazan ingilizce bir yazı, uzun süredir (yaklaşık 1 aydır) 2-3 günde bir bu mesajı spamlıyor
scam olduğunu biliyorum,
arkadaşıma ilk geldiğinde haber verdim zaten
virüs indirmediğine emin
format attı şifresini değişti 2ad falan açtı ama ısrarla bu mesaj gelmeye devam ediyor
keydrop tarzı (steame bağlanan) sitelerden olabileceği aklıma geldi o bağlantıları kaldırabileceğim sayfayı bilen/bulabilen varsa bırakırsa sevinirim
daha önce bu mesaj gelen veya yaşayan varsa tavsiyeleri bekliyorum
teşekkürler bilgi içinEkli dosyayı görüntüle 91007
Arkadaşımdan şu şekilde çok inandırıcı ama dikkatli bakınca fark edilebilecek bir link ve 50 dolar hediye ettiğini yazan ingilizce bir yazı, uzun süredir (yaklaşık 1 aydır) 2-3 günde bir bu mesajı spamlıyor
scam olduğunu biliyorum,
virüs indirmediğine emin
format attı şifresini değişti 2ad falan açtı ama ısrarla bu mesaj gelmeye devam ediyor
keydrop tarzı (steame bağlanan) sitelerden olabileceği aklıma geldi o bağlantıları kaldırabileceğim sayfayı bilen/bulabilen varsa bırakırsa sevinirim
Görene kadar bende öyle düşünüyordum ama bilgi çöpü artmaya başladı internette normaldir .dbunlar zaten çok eskidi bunlara kanan kalmamıştır diye ümit ediyordum varmışbilmeyen arkadaşlar için yararlı
alıştık artık milletce kandırılmaya walşdkswadGörene kadar bende öyle düşünüyordum ama bilgi çöpü artmaya başladı internette normaldir .d
keydrop tarzı yerlerden olabilir ama keydrop'a b ende giriş aktif ve bana hiç böyle mesaj gelmiyor. başka bir sorun olabilir.Ekli dosyayı görüntüle 91007
scam olduğunu biliyorum,
virüs indirmediğine emin
sen girince sana mesaj gelmez sen gönderebilirsin ama keydrop dediğime bakma o örnek olsun diye, steamle eşleşme dediğim o tarz işte steame erişimi olan sitelerden kaynaklı olabilir dedimkeydrop tarzı yerlerden olabilir ama keydrop'a b ende giriş aktif ve bana hiç böyle mesaj gelmiyor. başka bir sorun olabilir.
anladım zaten kral sorunu kendin cevaplamışsın aslında.sen girince sana mesaj gelmez sen gönderebilirsin ama keydrop dediğime bakma o örnek olsun diye, steamle eşleşme dediğim o tarz işte steame erişimi olan sitelerden kaynaklı olabilir dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?