dalgamı geçiyon la euroo diyor la euro kaç haberin varmı?kimse almaz
Ana satış yerim burası değil, bir servis sağlayıcısına satmaktayım. Ki bahsettiğin şey tek bir oyun, yurt dışında aldığımız öğeler sizden çok fazlaya tekabül etmektedir.Outlast, indirimde 238₺, indirimsiz 280₺.
11.54€ ise 328₺
Satarsın kanka.
Steamde Forza Horizon 4; 65,67₺ (İndirimli) - Sen satıyorsun tek bir oyunu 4.04€, oluyor bize 113₺Ana satış yerim burası değil, bir servis sağlayıcısına satmaktayım. Ki bahsettiğin şey tek bir oyun, yurt dışında aldığımız öğeler sizden çok fazlaya tekabül etmektedir.
Ki; Forza 4-5, Rdr vb oyunlara baktığında kat kat ucuza veriyorum. Baltalamak için bana boş yorumlarınla gelmeni istemiyorum, düşüncen için teşekkürlerimi sunuyorum ve iyi günler diliyorum.
Funpay üzerinden satış gerçekleştirebilirsin. Aracı ve güvenilir biryer.Steamde Forza Horizon 4; 65,67₺ (İndirimli) - Sen satıyorsun tek bir oyunu 4.04€, oluyor bize 113₺
Steamde Far Cry 3 ; 57,25₺ (İndirimli) - Sen satıyorsun tek bir oyunu 3.23€, oluyor bize 91₺
Steamde Far Cry 4 ; 69,80₺ (İndirimli) - Sen satıyorsun tek bir oyunu 4.04€, oluyor bize 113₺
Steamde Far Cry New Dawn ; 105,80₺ (İndirimli) - Sen satıyorsun tek bir oyunu 5.77€, oluyor bize 164₺
Steamde Forza Horizon 5 ; 299,50₺ (İndirimli) - Sen satıyorsun tek bir oyunu 13.85€, oluyor bize 394₺
Steamde RDR 2 ; 379,50₺ (İndirimli) - Sen satıyorsun tek bir oyunu 17,65€, oluyor bize 500₺
liste uzuyor da gidiyor böyle. Boş yorum ya da baltalamak için yazdığım bir şey değil bunlar ki ben satış yapmıyorum, rakibim bile değilsin neden baltalayım? Elime ne geçecek.
Mantığını kullanırsan eğer BU FORUMDA senden bunları alacak kişinin enayi olması gerekiyor.
Ana satış yerinde satıyorsundur eyvallah, ben bu forum için konuşuyorum.
İndirimsiz fiyatlarından evet ucuz olabilir fakat insanların %99'u böyle hesap almak yerine indirim bekleyip kendi hesaplarına senin sunduğun fiyatlardan daha ucuza alırlar zaten oyunları.
Bu hesapları alacak birilerini bulursan eğer söyle bana da ulaşsınlar, elimde satılık köprü var darbe görmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?