İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
I added it at the bottom of the topic Spoiler: Englishhow to use this
steam de olan tüm bedava oyunları hesabıma eklemiş bulunuyorum bedava oyunlar +1 oyun olarak görünmediği için böyle kafan karıştı200 oyun varken nasıl 2000 oyunda başarım yaptın acaba knk birde bu sadece başarım açıyor galiba pazarda satılan kartlar açılmıyor
programın sesi bende kapalı mecbur 6.874 oyunda başarı var birde beni düşünArkadaşlar size birşey diyimmi harbiden çok güzel çalışıyor bipbip diye başarım sesi ötüyor yarım saatir harbiden teşşekürler hiçbir virüs algılama yok arkadaslar bütün herşeyi açtım yinede çalışıyor
Kart düşürmek için bu konuma bakabilirsin https://memoryhackers.org/konular/steam-idle-master-v1-10-0-2025.193089/hediye kartları almamızı engelliyor mu
Steam hesabınınız leveline göre Başarım Vitrini gibi yaparak profilinizde sergileme yapabilirsiniz konudaki profil resmim gibieline sağlık çalıştı fakat başarımları nasıl envanterimde sergilerim ?
Hocam ikisini birlikte açıp bir yerden başarı bir yerden kart kasabilirmiyiz?Kart düşürmek için bu konuma bakabilirsin https://memoryhackers.org/konular/steam-idle-master-v1-10-0-2025.193089/
Steam hesabınınız leveline göre Başarım Vitrini gibi yaparak profilinizde sergileme yapabilirsiniz konudaki profil resmim gibi
aynı anda yapmak sağlıklı olmaz benim gibi 6 binden fazla oyun yoksa önce başarımı yapın sonra kart düşürme programını açın.Hocam ikisini birlikte açıp bir yerden başarı bir yerden kart kasabilirmiyiz?
steam ve sam kapatıp tekrar normal açmayı denediniz mi çünkü bende hiç sorun vermiyor ve bazı oyunların başarımları korumalı oluyor bundan kaynaklıda bu hatayı veriyor olabilir.ilk açtığımda sorun yoktu team fortress ın başarımlarını açıyordu sonra durdu, tekrar açmayı denedim pencereler açılıp kapanıyo ama hiçbir şey olmuyo manuel deneyincede bu hatayı alıyorum. Yönetici olarak başlatıp ta denedim hala aynı
Ekli dosyayı görüntüle 108369
kapatıp açmayı denedim düzelmedi, sıfırlama nasıl yapılıyorsteam ve sam kapatıp tekrar normal açmayı denediniz mi çünkü bende hiç sorun vermiyor ve bazı oyunların başarımları korumalı oluyor bundan kaynaklıda bu hatayı veriyor olabilir.
Veya başarımları sıfırlama yapıp tekrar başarım yapmayı deneyebilirsiniz.
sam da oyunu açtığında açılan ekranda reset var oradan yapabilirsin. buda işe yaramazsa programı tamamen silip tekrar yüklemeyi deneyin.kapatıp açmayı denedim düzelmedi, sıfırlama nasıl yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?