Seçkin Üye
Bu arada linke virüs total koymalısınUlan beee bi ara etkinlik olmuştu bu başarım hilesini o kadar fazla kullanmıştım ki steam seviyesini 58 yapmıştımEline sağlık +rep
bilmeyenler için paylaştım .)Bilinen bir konuydu ama teşekkürler paylaştığın için
Evet saat kasmaya devam edecektir oyun açık olmadan hatta steamdan bakabilirsiniz oyun çalışıyor yazısı çıkacaktır illaki iyi oyunlarSağol indirdimde bişey sorucam steam başarımları yaptıktan sonra afk bırakırsak halen saat kasmaya devam edermi başarımlar %100 olursa bile ?
Çoğu kişi biliyor ama yine de yararlı eline sağlık
Arkadaşlar sizler için steam başarım hilesini paylaşıyorum illaki bilenler vardır biz bunu biliyorduk diye yorum atmazlarsa sevinirim bilmeyenler için paylaşıyorum ayrıca bu dosyada kesinlikle ban riski yoktur kendimde kullanıyorum hiç bir sorun yaşamayacaksınız gerekirse discordunuzu aşağı bırakın yardımcı olurum
Not: Ayrıca bu programı açtıktan sonra oyunu seçip afk kalırsanız bu steamda veya masaüstünüzde oyun açık olmadan saat kasacaktır
Aşağıda vereceğim linkten öncelikle steam başarım hilesini RAR şeklinde indiriceksiniz daha sonra bu rardan içindeki steam başarım hilesi klasörünüzü masaüstüne atınız.
Attıktan sonra vereceğim adımları tekrar ediniz;
1- Steam bir yandan açık duracak ki program steamınızdaki oyunları görebilsin.
2- Klasöre girip SAM.picker programını çalıştırıyoruz daha sonra oynamak istediğimiz oyunun üstüne çift tıklıyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 39234
3- Oyunu seçtikten sonra karşımıza böyle bir menü çıkacak ilk önce kilit aç butonuna basıp tüm başarımları aktif ediyoruz dağa sonra sağ tarafta işaretlediğim store butonuna basıyoruz steamınızdan başarımlar geliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 39235
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
İndirme Linki :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Linkte reklam vs. yoktur burdada tekrar ediyorum kesinlikla ban söz konusu değildir iyi oyunlar.
oraya da yazmıştım kesinlikle bir ban söz konusu değildir ban yokemeğine sağlık ama bundan banlanma şansın varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?