Çözüldü Steam çok fazla satın alma işlemi yaptınız hatası veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Steam'de "Görüşüne göre son birkaç saat içinde çok fazla satın alım girişiminde bulundunuz. Lütfen tekrar denemeden önce bekleyiniz" hatası almaktayım. Raft alacağım ancak alamıyorum, yardım eder misiniz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Sorunun çözümü direkt olarak yazıyor zaten bir süre bekleyin. Eğer sorun düzelmez ise telefondan ya da tarayıcı üzerinden, mümkünse başka bir kartla deneyin.
assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Sorunun çözümü direkt olarak yazıyor zaten bir süre bekleyin. Eğer sorun düzelmez ise telefondan ya da tarayıcı üzerinden, mümkünse başka bir kartla deneyin.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
daha önce başıma geldi bir saat sonra falan geçti. beklemeni tavsiye ederim.

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
daha önce yaşadım kanka aradan 2 saat geçti tekrar denedim ve satın aldım zaten sorunun cevabını da kendi vermiş beklemek yeterli olucaktır

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Acelen varsa steam desteğe yazabilirsin yarım saat içinde cevap veriyorlar düzelmiş oluyor ( hesabını güncelliyorlar ) onun dışında arkadaşlarında dediği gibi 2 3 saate tekrar dene muhtemelen düzelir düzelmezse desteğe yazabilrsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kanka ben de zamanında çok oyun almıştım üst üste böyle hata veriyordu, biraz bekleyince geçmişti.

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Sunucular yoğun trafik kaynaklı bazen hata verebiliyor. Belli bir süreden sonra kendi düzeltilecektir. Lütfen sabırlı bekleyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...