- Konuyu başlatan
kardes hıle destek bolumune konunu ac sen yorum kasmak ıcın gereksız yorum yapıyorsundaaga bırsuru yorum gordum yok serıus sam hılesı fıx yemıs yok cok az kısıde oluyormus
olmazsa yardımcı olabılır mısın![]()
kardes hıle destek bolumune konunu ac sen yorum kasmak ıcın gereksız yorum yapıyorsundaaga bırsuru yorum gordum yok serıus sam hılesı fıx yemıs yok cok az kısıde oluyormus
olmazsa yardımcı olabılır mısın![]()
aga haklısın sende baska turlu nasıl 50 yorum yapıcamkardes hıle destek bolumune konunu ac sen yorum kasmak ıcın gereksız yorum yapıyorsunda
mesela yararlı konulara dogru yorum yapabılırsın guzel kardesımaga haklısın sende baska turlu nasıl 50 yorum yapıcam
ben actığımda neden direk karsıma failed geliyor anlamdım oyundan atıyor yada oyun acılıyor ama hile açılmıyorMerhaba arkadaşlar çok basit bir dosya aslında silah sekmesini olabildiğince düşürülmüştür her hangi bir extra emek istemez
indirdiginiz dosyayı direk ''C:\Steam\steamapps\common\Half-Life\cstrike'' buraya atıyorsunuz tumunu değiştir demeniz yeterli girip keyfini sürün
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bunu hem bulamazsınız hemde hile istiyorsan özelden ulaşman yeterli cok buyuk bır hıle arsıvım bulunmakta sıteye neden yuklemıyorsn dıyeceksn sıtede yenı sayılırm 3 yıllık uyelık ama bıraz daha ılerleyen donemlerde cok buyuk bır arsıv paylasacagımhile için eyw reis ancak ben cs 1.6 hılesı olarak bıldıgım tek hıle ecc 5.2 onceden bu hıleyı cok kullanıyodum artık olmuyo nedenını bılmıyorum cs 1.6 ıcın artık hıle olsa bıle oynayanmı kaldı reıs emeyıne sagol
tw de bulunamayan hıleler var ve bunu kımse bulamazBirçok sunucuda adminlerde olduğu için çabucak atılırsın.
admin varsa farkedilip her türlü ban yersin ?tw de bulunamayan hıleler var ve bunu kımse bulamaz
bebegım bundan kımse yıyemez bu soacs sxe bıle gecıyoradmin varsa farkedilip her türlü ban yersin ?
var ama vırus totel dıkkat edersekAdamsin dostum bunu ben alırım yalnız
Virus total yok bunu eklemen gerekli dosya içeriği ne olduğu belirsiz
Bunu ekle derim
♥♥♥
He şimdi oldu dostum yemyeşilbebegım bundan kımse yıyemez bu soacs sxe bıle gecıyor
Post automatically merged:
var ama vırus totel dıkkat edersek