Steam Dolandırıcılık Banı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Önecelikle belirtiyim baştan sağma yazıcam çok sinirliyim.

Bir zamanlar 12 yaşındayken steam ve csgo bağımlısı birisiydim csgo serverim vardı jailbreak 1.5 yıl serveri yönettim falan filan artık sıkılmıştım serveri satmak istiyodum pek bi amacı yoktu aslında en azından serverda 20 25 kişi oluyordu ama zevk vermedi artık adminliği genellikle csgo skinleriyle satıyodum falan filan işte o bırakma noktasına geldiğimde serveri satmak istedim satmadan önce bide üstüne vac ban yedim .d neyse birisini buldum 200 liraya almak istedi 12 13 yaşımdayım 200 liraya satmak mantıklı geldi ama şuan değil 200 tl karşılığında paneli vs vericektim adam bana kredi kartı bilgilerini attı ?? kafam karışmıştı ve bana steam üzerinden çek parayı dedi ve çektim steam üzerinden konuşuyoruz aynı zamanda sonra bende adama paneli verdim yaklaşık 1 saat sonra adam beni heryerden engelledi ertesi gün dolandırıcılıktan ban yedim.
Ters ibraz adam işlemini itiraz etmiş o zaman ters ibraz ne demek hiçbir şey bilmiyodum ve gg oldu ne kadar destek talebi açsamda işe yaramadı bi çözümü olma ihtimalı var mı ? büyük ihtimalle yoktur ama yinede sorayım dedim teşekkürler buraya kadar okuduysanız

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
dostum öncelikle geçmiş olsun giden gitmiş
steam bu konulara pek yanaşmıyor zaten

Hayat Kısa Dişlerin Varken Gülümse
Seçkin Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Geçmiş olsun kardeşim steamda bu soruna çözüm bulabiliceğini sanmıyorum

vay be 7 sene olmuş
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dostum selamlar, bu sorunun tek bir çözümü vardır steam destek ekibi ile iletişime geçmek. Fakat steam destek ekibinin sana soracağı soru "kart sahibinin adı, soyadı" - "kartın son 4 hanesi ve cvv kodu" bunları biliyorsan büyük ihtimalle hesabının kısıtlaması kalkar. Fakat senin hikayene göre tanımadığın birisi atmış sana ve çalıntı kredi kartı muhtemelen carderin scamına denk gelmişsin. Derdini onlara anlatsan bile alacağın cevap aynı olur yani kendini yorma. Bu sorunu aşamazsın yeni bir hesap aç.

gelenler için gidenler gidenler için gelenlerdir
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Knk geçmiş olsun aracı olmadan fazla bulaşma bu işlere

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Dostum adam muhtemelen sana çalınmış kart vermiş olabilir, bu yüzden steamın kesinlikle bu banı kaldıracağını düşünmüyorum. Kişisel veri kanunları konusunda hassas ve gereki yapmaktan çekinmeyen bir platform. Geçmiş olsun demek düşüyor bize sadece

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Öncelikle geçmiş olsun dostum steam destek falan yani yok bildiğin asla geri dönüşde sana sadece tabiri caizle geri iade yok gibi bir şey diyor steamın destek sıstemı ilgisiz bir birim en sevmedıgım özellıgı

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Adam sana çalıntı cc atmıştır sende onunla alışveriş yapmışındır bunu yaşayan bir çok kişi gördüm ama bilgisizlikten oluyor bunlar daha dikkatli olman lazımdı kim sana bilgileri atar ki

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kart sahibi seni şikayet etmediğine dua et kardeşim çalıntı kart vermiş sana :D

sudo apt get install NEWLIFE
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
çok zor dostum büyük ihitmalle attığın mailleri bile spam olarak algılayacaktır sistem uğraşma giden gitmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...