sadece oyun da banlanıyor csgo da vac ban yiyorsun ama sadece csgo da apex e rust a pubg ye etki etmiyorMerhaba arkadaşlar sorum şu mesela ben steamdaki X bir oyunda hile kullandığım için banlandım. Steam hesabım komplemi banlanıyor ne oluyor yani bu vac ban sanırım valve oyunlarında geçerli peki diğer oyunlardan ban yediğimizde noluyor steam hesabına zararı nedir ?
benim bildiğim steam üzerinden açılan bir oyun üzerinden bi hle açarsan güvenlik duvarını kapatmazsan ban yersin aslında tüm hileler için geçerli diye biliyorumMerhaba arkadaşlar sorum şu mesela ben steamdaki X bir oyunda hile kullandığım için banlandım. Steam hesabım komplemi banlanıyor ne oluyor yani bu vac ban sanırım valve oyunlarında geçerli peki diğer oyunlardan ban yediğimizde noluyor steam hesabına zararı nedir ?
bilgi ve düşünce essastır yardımcı olabildiysem ne mutlu banabenim bildiğim steam üzerinden açılan bir oyun üzerinden bi hle açarsan güvenlik duvarını kapatmazsan ban yersin aslında tüm hileler için geçerli diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?