İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
tabi ki yardımcı olabilirim discord'a giriş yapabiliyorsanız lazhayalet ekleyin yardımcı olayım giremiyorsan buradan mesaj at bana site üzerinden halledelim sorunugüzel paylaşım teşekkürler. Fakat giriş yaptığımda oyunu işaretlediğimde hesaplar uyuşmuyor diye uyarı alıyorum fakat hesaplar uyuşuyor. yardımcı olma imkanın varmı iyi forumlar.
tabi ki yardımcı olabilirim discord'a giriş yapabiliyorsanız lazhayalet ekleyin yardımcı olayım giremiyorsan buradan mesaj at bana site üzerinden halledelim sorun
cevabın için teşekkür ederim discorddan ekledim müsait vaktinde bekliyorum kardeşimtabi ki yardımcı olabilirim discord'a giriş yapabiliyorsanız lazhayalet ekleyin yardımcı olayım giremiyorsan buradan mesaj at bana site üzerinden halledelim sorunu
bu konuda bilgim yo maalesef, github sayfasını inceleyip bakabilirsinizsteamtools altyapısı mı kullanıyor ?
No, I've been using it for months. I've never had a problem and I've never seen one.any ban problem ??
I thank you for organizing such a program, I will be happy to offer any support I can.I have some updated images for your OP with the new 2.0 UI if you want to use them.
And as always, thanks for your help in contributing to SGI.
Yok programdan başlat dedikten sonra o kart düşürme yapıyorKart kasmak için yeni ide ile steam id vs ekliyorum sonrasında cookies falan muhabetine tarayıcıda steam acık kalmasına gerek var mı kapatsam olur mu ?
Sürekli güncelleme alıyor aktif github sayfası üzerinden kontrol sağlayabilirsinizaktif mi?
bi ban riski taşıyor mu su an hocam?Sürekli güncelleme alıyor aktif github sayfası üzerinden kontrol sağlayabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?