Yarışmaya giremedim diyorum 2.300 puan 4 tl gibi birşey ediyor ona da dlc almayı düşünüyorum yani yarışma bitmeden bir çözüm lazımYarışma bitince gelir belki
internette okudum bu global takım yani bilip bilmediğin kişilerin yanına katılıyorsun diye yazıyorduTakım felan kurman gerekiyor galiba arkadaşlarla felan grupça katılınıyor
boşver ya hediye olacak oyunları parayla alırsıninternette okudum bu global takım yani bilip bilmediğin kişilerin yanına katılıyorsun diye yazıyordu
edit : dikkat ettim arkadaşlarımla yapacağım birşeymiş fakat steamda arkadaşım yok :F
internette okudum bu global takım yani bilip bilmediğin kişilerin yanına katılıyorsun diye yazıyordu
edit : dikkat ettim arkadaşlarımla yapacağım birşeymiş fakat steamda arkadaşım yok :F
okudum arkadaşlarla grup yapmak lazımmışbeni ekle beraber girelim bide kaç kişi gerek?
adım: mrkeyfizade
Post automatically merged:
heralde arkadasla girmek zorunda deılsın baktım katıl diyince direk seçip girdi bir tanesi..
grup yapalım diyen başka var mı? bende katılmıyorum belki işe yarar..okudum arkadaşlarla grup yapmak lazımmış
bide hesabını bulamadım link olarak atarmısın
okudum arkadaşlarla grup yapmak lazımmış
bide hesabını bulamadım link olarak atarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?