BuraKinq
Uzman Üye
Reis olsa yazıcaz ama yok işte o kurtarma kodları pc format attım gittiler başka bir yolu yokmu bunu ? Son aldığım şeyleri vs. istiyor ama ben enson 2018 de fln aldım ve hatırlamıyorum .Steam guard sıfırlama kodları veriyor, onları bul o kodu yaz olur.
E-postaya geldiyse kurtarma kodları halledebilirim .Steam guard sıfırlama kodları veriyor, onları bul o kodu yaz olur.
Son aldığım şeyleri vs. istiyor ama ben enson 2018 de fln aldım ve hatırlamıyorum .Merhaba Steam Destek Hattına Aynı Buraya Yazdığın Gibi Steam Desteğe Yaz Hesabı Doğrulamaya Calışcaklar Soru Sorcaklar Sana
Sen Bana Hesabı Ver Kurtarmayı DenicemE-postaya geldiyse kurtarma kodları halledebilirim .
Post automatically merged:
Son aldığım şeyleri vs. istiyor ama ben enson 2018 de fln aldım ve hatırlamıyorum .
Olmaz :/ İçinde o kadar değerli şeyi 2 dakikalık kişiye verememSen Bana Hesabı Ver Kurtarmayı Denicem
Görende Hesabı Alcam Benim Steamda Gta5 Sonra Bi Sürü Oyun Var Ama Sen Bilirsin YinedeOlmaz :/ İçinde o kadar değerli şeyi 2 dakikalık kişiye veremem
Kusura bakma kime sorsan hayır der .Görende Hesabı Alcam Benim Steamda Gta5 Sonra Bi Sürü Oyun Var Ama Sen Bilirsin Yinede
Şimdi sıkı bir kontrol yapacağım teşekkür ederimEpostana gelir kurtarma kodları onu ordan steam guarda yaz olur büyük ihtimalle
Ayni durumda bende var kardes kurtarma kodu var R ile basliyan ama kagit silinmis yarisi gozukuyor benimde hat gitti e postadanda alamiyom bulursan banada yardim et csgo var icindeÖnemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?