aga yazdım ya nasıl oluyo bu ya mobil guardıda geçtiler yazdığım gibi 2 dkda e posta falan herşey değişmişacilen steam desteğe e posta atmalısın benim de aynı şekilde 2-3 yıl önce guardlı hesap çalındı mesaj yağmuruna tuttum adamları cd key falan istediler formatlı olduğu için bulamadım 2-3 saate açtılar hesabı.
alma şansım varmıacilen steam desteğe e posta atmalısın benim de aynı şekilde 2-3 yıl önce guardlı hesap çalındı mesaj yağmuruna tuttum adamları cd key falan istediler formatlı olduğu için bulamadım 2-3 saate açtılar hesabı.
mallık yaptım ya moralim bozuldu gece geceSteam desteğe yazmalısım dostum, durumu iza et, alabilirsin hesabını
kredi kartı ile satın alım yaptıysan o satın alımı yapmış olduğun kredi kartı bilgilerini isteyecektir ay yıl vb steam desteğe ticket at sen ilk olarak veya kurtarma kodun steam yüklüyse cep telefonunda onu kullanabilirsin.R ile başlayan kodaga yazdım ya nasıl oluyo bu ya mobil guardıda geçtiler yazdığım gibi 2 dkda e posta falan herşey değişmiş
Post automatically merged:
alma şansım varmı
agacım site farklı dilde ruslar zaten bunlar, güven olur mu, bu tarz steam işlerin de güvenmeyiniz, sitenin güvenliği yok url kısmın da, onay bile almamışmallık yaptım ya moralim bozuldu gece gece
bu arada hesap çalmaların hepsi ruslarda oluyo bana da 2 sene önce dadanmışlardı adamlar abimin hesaba rusça bişeyler yazıyorlardı bide benim hesaptanAg
agacım site farklı dilde ruslar zaten bunlar, güven olur mu, bu tarz steam işlerin de güvenmeyiniz, sitenin güvenliği yok url kısmın da, onay bile almamış
site onaylı bu arada httspliAg
agacım site farklı dilde ruslar zaten bunlar, güven olur mu, bu tarz steam işlerin de güvenmeyiniz, sitenin güvenliği yok url kısmın da, onay bile almamış
aga mobil guard var bişey yapamazlar kafasındaydımAg
Mobil den baktım göremedim, şimdi tarayıcıdan girince fark ettim haklısım dostum, peki onaylı site bunu yapıyorsa şikayet edebilirizsite onaylı bu arada httspli
site şuMobil den baktım göremedim, şimdi tarayıcıdan girince fark ettim haklısım dostum, peki onaylı site bunu yapıyorsa şikayet edebiliriz
Mobil den baktım göremedim, şimdi tarayıcıdan girince fark ettim haklısım dostum, peki onaylı site bunu yapıyorsa şikayet edebiliriz
nasıl yaniŞu anki e-postana giriş yapıp, Steam'den gelen e-postaları onlara kanıt niteliğiyle atabilirsin.
Steam'de kullandığınız e-postaya erişiminiz var ise giriş yapın ona. Steam'den gelen e-postaların ekran görüntüsünü Steam desteğe atın.nasıl yani
onu nasıl yapıcam knk anlatırmısınsteamla iletişime geç daha önce alışveriş yaptıysan faturada onaylarlarsa veriyorlar geri tabi eskiden baya iyiydi desteği şuan kimseye cevap vermiyolar diyorlar
aga ne yapabilirim yasite onaylı bu arada httspli
Steame kayıt olan e-postanıza giriş yapmayı denediniz mi? Size söyledim ya.bu arada steame mobilden girince giriş yap diyo ama altta benim hesaba aim guard kodları çıkıyo
Post automatically merged:
onu nasıl yapıcam knk anlatırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?