- Konuyu başlatan
-
e posta falan değişmişSteame kayıt olan e-postanıza giriş yapmayı denediniz mi? Size söyledim ya.
fatura derken pazardan aldığım bişey olurmu yoksa illa oyunmusteamla iletişime geç daha önce alışveriş yaptıysan faturada onaylarlarsa veriyorlar geri tabi eskiden baya iyiydi desteği şuan kimseye cevap vermiyolar diyorlar
yaptımOnu kastetmiyorum. Steam'de kullandığınız e-postaya giriş yapın netten. Yani outlook kullanıyorsan outlook hesabına gir, yandex mail kullanıyorsan yandex maile gir.
aga illa oyunmu olması lazım yoksa topluluk pazarından aldığımız bişeydemi olurTamam, şimdi Steam'den gelen e postalara bakın. Orada şu başlıkta "Steam satın alımınız için teşekkürler" bir mail olacak o sizin faturanız. Tüm faturaları SS alıp steam desteğe atın.
Post automatically merged:
Bunun gibi:
Ekli dosyayı görüntüle 34834
Aslında, Steam'den gelen her mail olur. Yani evet, pazardan aldığın bir şey de olabilir.aga illa oyunmu olması lazım yoksa topluluk pazarından aldığımız bişeydemi olur
peki teşekkürlerAslında, Steam'den gelen her mail olur. Yani evet, pazardan aldığın bir şey de olabilir.
Ki zaten hesabını kolay kolay kaybedeceğini sanmıyorum. Hesabında kullandığın e-posta, cep telefon numaran, IP adresin gibi çoğu bilgi Steam'in elinde.peki teşekkürler
hesabınız zaten kilitli diyo anlamadımAslında, Steam'den gelen her mail olur. Yani evet, pazardan aldığın bir şey de olabilir.
yardımcı olduğun için çok teşekkür ederimFarklı bir giriş tespiti yapıldığı için kilitlemiş olabilirler, güvenlik açısından. Siz aldığınız SS'leri steam desteğe atın.
Önemi yok. Attın mı SS'lerin hepsini?yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim
evet attım inş geri düzelir yaÖnemi yok. Attın mı SS'lerin hepsini?
Elinde bolca kanıt var, endişe etme.E
evet attım inş geri düzelir ya
bide adamın ipsi vardı lazım olurmuElinde bolca kanıt var, endişe etme.
Yani pek bir işe yaramaz. Gerekiyorsa kaydet valla.bide adamın ipsi vardı lazım olurmu
45.145.169.79 (RU) buymuşYani pek bir işe yaramaz. Gerekiyorsa kaydet valla.
Dinamik IP ise bu modem resetleyince değişir.45.145.169.79 (RU) buymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?