aslında bakarsan onu yaptım ama tl değeri 550 civarı iken euro ya çevirdiğim zaman 100 euro civarında bi fiyat veriyor o yüzden karışıklık yaşıyorum zaten gta 5 700 tl olmuş 550 tl ye satmam aşırı saçma olucaktır o yüzden ikilem arasında kalıyorumTavsiye kabul edersen. Burda değer biçme steam hesabının satın alım fonunu kontrol et ona göre bir fiyat belirle
teşekkürler yaptım ama bu fiyattan hesabı satamam euro dolar bazında baktığım zaman fiyatı 3000 tl ye kadar çıkartıyor yani kaçtan satmam uygun olurBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bu site steam hesabınız için değeri gösteriyor ben bakıyorum sıkıntı olmadı sadece profilin gizliyse göremiyor. Buradan bakabilirsiniz.
satın aldığın oyunların şuan ki piyasa değerini gözden geçir sonra satışa çıkar knkaslında bakarsan onu yaptım ama tl değeri 550 civarı iken euro ya çevirdiğim zaman 100 euro civarında bi fiyat veriyor o yüzden karışıklık yaşıyorum zaten gta 5 700 tl olmuş 550 tl ye satmam aşırı saçma olucaktır o yüzden ikilem arasında kalıyorum
O sitenin 2 gösterimi var diye hatırlıyorum biri indirimli şekilde alınmış oyunlar değeri biri günümüz değeri olması lazımteşekkürler yaptım ama bu fiyattan hesabı satamam euro dolar bazında baktığım zaman fiyatı 3000 tl ye kadar çıkartıyor yani kaçtan satmam uygun olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?