Onaylı Üye
hesabi silmeyi gerektirmiyor ilk format sonra sifreyi degistir düzelir.bende de aynı olay discordda olmuştu hesabı silmiştim direkt
pcyi formatlaBattlefield1 hiles iindirdikten sonra malware yedim steamdekli tüm arkadaşlarıma 300 tane arkadşaım var hepsine mesaj gitmiş "
"sup, take away free $50Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap"
böyle mesaj gitmiş ne yapacağım
usb ile format at, ardından bilgisayarına ücretsiz bir anti virüs programı indirerek tarama yap ve sonunda mesaj giden herkese açıklama yap (sonuncusu senin tercihin)Battlefield1 hiles iindirdikten sonra malware yedim steamdekli tüm arkadaşlarıma 300 tane arkadşaım var hepsine mesaj gitmiş "
aynı şeyi arkadaşım da yaşamıştı ve bana sürekli 50 dolar gönderiyorduBattlefield1 hiles iindirdikten sonra malware yedim steamdekli tüm arkadaşlarıma 300 tane arkadşaım var hepsine mesaj gitmiş "
format at sonra modem reset tum hesap sifrelerini degistirBattlefield1 hiles iindirdikten sonra malware yedim steamdekli tüm arkadaşlarıma 300 tane arkadşaım var hepsine mesaj gitmiş "
t at ve steam şifreni değiştirBattlefield1 hiles iindirdikten sonra malware yedim steamdekli tüm arkadaşlarıma 300 tane arkadşaım var hepsine mesaj gitmiş "
usb ile format at sonrasında deneme sürümü olan güçlü virüs koruma uygulamaları ile bilgisayarını taraBattlefield1 hiles iindirdikten sonra malware yedim steamdekli tüm arkadaşlarıma 300 tane arkadşaım var hepsine mesaj gitmiş "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?