Çözüldü Steam hesabımı aile paylaşımlı satacağım ama bu iş nasıl yürür bilen var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Oyun oynama zevkim artık olmadığı için hesabımda ki oyunları aile paylaşımı ile erişime vereceğim ama bu işler nasıl ilerler onu bilmiyorum

Çözüm
Steam ayarlar kısmına gelip aile paylaşımını açman gerekiyor öncelikle pin kodu ayarlıyorsun daha sonra steam kütüphanene gelip herhangi bir oyuna sağ tıklayıp aile erişimine eklemen gerekiyor bu kadar yeterli daha sonra kime vermek istiyorsan hesabı steamde sağ üstte yazan nicki veriyorsun ve qr ile giriş yapmasını istiyorsun telefondan steam guardı açıp karşıdaki kişiden ss istiyorsun ve ekrana okutuyorsun telefonunu. Hesabına sadece o oyun ile erişim yapmış oluyor hiçbir şey değiştiremiyor böylelikle yapabilirsin .
bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
hesabı satan kişi olarak sen veya alan kişi olarak onun yani ikinizden birinin hesap bilgilerini (kullanıcı adı ve şifre) vermesi gerekiyor diyelim hadi güvenen kişi buldun
sattın hesap bilgilerini aldın, iki hesabı da açıyorsun steamde sonra kendi hesabından aile paylaşımı sayfasından diğer hesaba izin veriyorsun bu kadar
fakat birinin hesap bilgilerini vereceğini sanmıyorum (aslında qr kod ile de giriş olur fakat pek bir şey değişmez)
ve bir oyunu sen oynuyorsan o oynayamaz ve 1 kişiye satabilirsin aynı şey erişimi olan hesaplar arasında da geçerli, çok tutacağını sanmıyorum

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Steam ayarlar kısmına gelip aile paylaşımını açman gerekiyor öncelikle pin kodu ayarlıyorsun daha sonra steam kütüphanene gelip herhangi bir oyuna sağ tıklayıp aile erişimine eklemen gerekiyor bu kadar yeterli daha sonra kime vermek istiyorsan hesabı steamde sağ üstte yazan nicki veriyorsun ve qr ile giriş yapmasını istiyorsun telefondan steam guardı açıp karşıdaki kişiden ss istiyorsun ve ekrana okutuyorsun telefonunu. Hesabına sadece o oyun ile erişim yapmış oluyor hiçbir şey değiştiremiyor böylelikle yapabilirsin .

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...