Onaylı Üye
var knk kendime ait kartım kayıtlıydıeğer kredi kartı veya herhangi bi platform üzerinden oyun aldıysan veya para yatırdıysan steam'e onlar ile kolay alabilirsin geri aynısını ben yaptım
yapma aga üzülüyom bak hesap doluydu oparasyon bileti vardı 150 tllik ak vardı hesap doluydu bide onları geçtim kredi kartı bilgilerim vardıBenim de başıma gelmişti mail guard her şey vardı steam desteğe yazdım kredi kartı bilgilerime kadar her şeyi paylaştım ama bir sonuç alamadım. Yine de steam detek ekibiyle iletişime geçmeni tavsiye ederim. Bir umut...
yapma aga üzülüyom bak hesap doluydu oparasyon bileti vardı 150 tllik ak vardı hesap doluydu bide onları geçtim kredi kartı bilgilerim vardı
halletim kapadım direk hesabı ama güvenllik için kartı iptal edilmesi lazım oda 3 4 haftaya gelir diyo baya sıkıntıdayım banka kartım bideHesap için muhtemelen tek çaren steam destek ama kredi kartı adına bir şeyler yapmak istiyorsan bankanın uygulamasını kullanarak internet alışverişine kapatabilir ya da müşteri temsilcisini arayarak hesabını güvene almak adına talepte bulunabilirsin
halletim kapadım direk hesabı ama güvenllik için kartı iptal edilmesi lazım oda 3 4 haftaya gelir diyo baya sıkıntıdayım banka kartım bide
yapma aga üzülüyom bak hesap doluydu oparasyon bileti vardı 150 tllik ak vardı hesap doluydu bide onları geçtim kredi kartı bilgilerim vardı
eğer yapamazsan forumdan yaz yardımcı olurum almana bilgilerinlevar knk kendime ait kartım kayıtlıydı
para yatırdım
eğer yapamazsan forumdan yaz yardımcı olurum almana bilgilerinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?