20 Tem 2023 #1 omerbaki3 O Onaylı Üye Katılım 2 Eki 2020 Mesajlar 52 Tepki puanı 1 Ödüller 4 5 HİZMET YILI Elimde içinde sadece rust olan bir hesap var cs:go seçkin aktif bir hesap ile takas etmek istiyorum. Discord üzerinden veya forum üzerinden özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. Önemli not: Hesapta csgo vac ban vardır. Steam profil linki: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap discord: karadenizliavcisi
Elimde içinde sadece rust olan bir hesap var cs:go seçkin aktif bir hesap ile takas etmek istiyorum. Discord üzerinden veya forum üzerinden özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. Önemli not: Hesapta csgo vac ban vardır. Steam profil linki: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap discord: karadenizliavcisi
20 Tem 2023 #2 ardaa3413 A Uzman Üye Katılım 16 Haz 2022 Mesajlar 260 Tepki puanı 21 Ödüller 2 Yaş 25 3 HİZMET YILI senin ark eklemen gerekiyormus dc loesal ekle bi konusalim bendeki hesapla takaslariz anlasirsak
21 Tem 2023 #3 talhabyktl T Seçkin Üye Katılım 29 Mar 2023 Mesajlar 311 Tepki puanı 19 Ödüller 1 Yaş 25 3 HİZMET YILI Cs de ban olmasa alırdım yaa
21 Tem 2023 Konuyu başlatan #4 omerbaki3 O Onaylı Üye Katılım 2 Eki 2020 Mesajlar 52 Tepki puanı 1 Ödüller 4 5 HİZMET YILI ardaa3413' Alıntı: senin ark eklemen gerekiyormus dc loesal ekle bi konusalim bendeki hesapla takaslariz anlasirsak Genişletmek için tıklayın ... geç gördüm biraz ark ekledim yarin konuşuruz kabul edersen hesap daha fazla takaslık değil sağolun.
ardaa3413' Alıntı: senin ark eklemen gerekiyormus dc loesal ekle bi konusalim bendeki hesapla takaslariz anlasirsak Genişletmek için tıklayın ... geç gördüm biraz ark ekledim yarin konuşuruz kabul edersen hesap daha fazla takaslık değil sağolun.