d3 Σ x2
Süper Üye
dying light aldım baya iyi açık dunyasıdır yakın dövüş tür oynadıgım en iyi 2.zombi oyunudur 1.si last of us tabikide ama yakın dövüş filan dersen ucup kaçma dersen dying light 1 numara benceArkadaşlar Steamde çok güzel bir indirim var şimdi size bir kaç oyun tavsiyesinde bulunucam
Project Winter: among us tarzı bir oyun amacımız kaçmak aramızda bir hain var sabotaj yapıyor (ekiple oynanır )
Hunt showdown: Silahlı canavarlar var ödül kapıp hem rakiplerinizden kaçıp hem canavarlardan kaçıp kurtulmaya çalışıyorsunuz (ekiple oynanır )
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Dying light: zombili parkurlu açık dünya oyun (arkadaşla oynanır )
mafia 2 definitive edition: gta gibi bir oyun ( tek kişilik)
Borderslands 3: hikayeli silahlı güzel bir oyun(arkadaşla oynanır)
alınır baya zevkli bir oyun zamanında oynamıştım öneriririmDyin Light alınır bu arada.
kesinlikle al ben aldım hem çok ucuz hemde mafia...İşte bu abi mafia 2 definivite edition alınır hem de 30 lira gibi bir rakam eyvallah hocam hiç takip etmiyorum bu indirimleri şuradan görmesek haberim olmayacak
ön yargılı olma gayet zevkli bir oyun özellikle parkur oyunlarını seviyorsan parkurla zombi karışımı harika bir oyun hikayeside güzel dövüşüde güzel sıkılacağını sanmıyorumDyling light midir nedir, Onu seviyorlarda ben niyeyse ön yargılıyım. Ama bir gün oynarız derseniz güzel seçimler.
Aldım hocam aldım da keşke tüm paketlerini indirimde verselermiş alınırdı bu kadar yüzdelik bir indirim kaçırılır mı yaalınır baya zevkli bir oyun zamanında oynamıştım öneriririm
kesinlikle al ben aldım hem çok ucuz hemde mafia...
ön yargılı olma gayet zevkli bir oyun özellikle parkur oyunlarını seviyorsan parkurla zombi karışımı harika bir oyun hikayeside güzel dövüşüde güzel sıkılacağını sanmıyorum
hocam 2 si geldi indirimi kastediyorsan önünde uzun bir yıl var :ddynlight 2 yi bekliyorum birtürlü gelmiyor
Ben oynamamıştım, bu indirim vesile oldu.alınır baya zevkli bir oyun zamanında oynamıştım öneriririm
kesinlikle al ben aldım hem çok ucuz hemde mafia...
ön yargılı olma gayet zevkli bir oyun özellikle parkur oyunlarını seviyorsan parkurla zombi karışımı harika bir oyun hikayeside güzel dövüşüde güzel sıkılacağını sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?