Steam Key Satiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Steam Oyun Keyleri Satmak İstiyorumda Bazi Bilindik Sitelere Yazdim Satilmiyor Dendi Nasil Satabilirim ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kanka kendi reklamını yapabilecegin güvenli platfortmlara danıs istersen

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
burada veya diğer satış sitelerinde satabilirsin. oraları biraz incele diğer kişiler nasıl satış yapıyorlar. genelde random key diye ucuza satıyorlar mesela 50-300tl arası oyun keyini 5 10tlden satıyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
burada veya diğer satış sitelerinde satabilirsin. oraları biraz incele diğer kişiler nasıl satış yapıyorlar. genelde random key diye ucuza satıyorlar mesela 50-300tl arası oyun keyini 5 10tlden satıyorlar
ben random satmiyorum ama tedaricki dolarla satiyo bana ben ona göre fiyatlandiriyorum ama keyler zaten trden 200-400 tl daha ucuza geliyo birde aklinizda bi site varmi bynogmae sordum game satiş sordum item satiş sordum yasak dediler başka site yok

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
ben random satmiyorum ama tedaricki dolarla satiyo bana ben ona göre fiyatlandiriyorum ama keyler zaten trden 200-400 tl daha ucuza geliyo birde aklinizda bi site varmi bynogmae sordum game satiş sordum item satiş sordum yasak dediler başka site yok
Aynı durum bendede var çoğu site güvenlik sebebiyle satışa izin vermiyor. Hesap dizmen lazım o şekilde belki satarsın.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bende steam hesabımı satmak istiyorum fakat pek uygun bir site bulamadım ama key satış için gamesatışı önerebilirim

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
itemsatış ve gamesatıştan key satabilirsin rahat ve güvenli bir şekilde

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
%100 güvenilir site yok ama en çok duyduğum gamesatis ordan yapabilirsin.

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hocam nekadara satıyorsunuz güncel birkaç oyunun fiyatini öğrenebilirmiyim zahmet olmazsa , Gta 5 , Rdr2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...