peki ben ininalden para yüklüyorumda şuan denedim ( visa (boa compra) yı seçtim) ve kart üzerindeki isim yerine ininal yazdım sorun olurmu? ve öde ye basıyorum bişey değişmiyor basıyorum sayfa aynı kalıyorParayı olduğu gibi steame yatırım derim.
Hayır ininalin sitesine kayıt olurken sizden ad-soyad istiyor oraya yazılan ad-soyadı girmeniz gerekiyorpeki ben ininalden para yüklüyorumda şuan denedim ( visa (boa compra) yı seçtim) ve kart üzerindeki isim yerine ininal yazdım sorun olurmu? ve öde ye basıyorum bişey değişmiyor basıyorum sayfa aynı kalıyor
peki çok teşekkür ederim bende d,yom neden öde ye basınca olmuyorHayır ininalin sitesine kayıt olurken sizden ad-soyad istiyor oraya yazılan ad-soyadı girmeniz gerekiyor
peki davet kodu istiyor onu nerden alacağım?Hayır ininalin sitesine kayıt olurken sizden ad-soyad istiyor oraya yazılan ad-soyadı girmeniz gerekiyor
peki birde ben kayıt olmadan ininal kartıma para yükledim sorun olurmu?Hayır ininalin sitesine kayıt olurken sizden ad-soyad istiyor oraya yazılan ad-soyadı girmeniz gerekiyor
Hayır olmaz ama bildiğim kadarıyla kullanmak için kayıt olman gerekpeki çok teşekkür ederim bende d,yom neden öde ye basınca olmuyor
Post automatically merged:
peki davet kodu istiyor onu nerden alacağım?
Post automatically merged:
peki birde ben kayıt olmadan ininal kartıma para yükledim sorun olurmu?
Hayır ininal yazsan yeterli.peki ben ininalden para yüklüyorumda şuan denedim ( visa (boa compra) yı seçtim) ve kart üzerindeki isim yerine ininal yazdım sorun olurmu? ve öde ye basıyorum bişey değişmiyor basıyorum sayfa aynı kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?