Onaylı Üye
tam amlayamadım kral açıklar msıın 2 tl verince kaç level oluam ben simdi?Aldıktan sonra yapmanız gerekenler
- Satın Almadan önce özelden mesaj yazabilirsiniz.
- Bu işlem tamamen yasaldır bu işlemden dolayı herhangi bir ban durumu söz konusu değildir.
- Kart seti başı fiyat 2.3 TL'dir ödeme yöntemi papara.
- Sadece sitenin takas sistemi kullanılarak satış yapıyorum.
- Toplu satışlarda indirim uygulanır.
- Aldıktan sonra profil linkinizi veya TRADE URL bırakmanız gerekir.
- Bu ilanı alabilmek için steam üzerinde herhangi bir trade banınız veya kısıtlamanızın olmaması gerekir.
Hocam 1 kart seti 100 xp oluyor ulaşmak istediğiniz seviyeyi söyleyin kaç sete ihtiyacınız olduğunu söyleyim sizetam amlayamadım kral açıklar msıın 2 tl verince kaç level oluam ben simdi?
Hocam 5 li kart seti olarak satıyorum normalde fiyatı 11.5,3 TL kart seti başına gelen fiyat.Takasla alıcıya kart seti gönderiyorum işleyip steam xp'si kazanıyor.ben anlamadım 2 tl mi level boost ? 2 tl yi neden istedin
tam amlayamadım kral açıklar msıın 2 tl verince kaç level oluam ben simdi?
Steamde seviye atlamanıza yarıyorne işe yarıyor bu
Hocam iban ile olabilir discorddan ulaşın bana EmirhanG#2701ininal veya iban ile yapmaya karar verirsen özel mesaj atar mısın. yakın tarihte bende düşünüyorum ama papara yok
Hocam steamde oyuna gerek olmuyor bir de ininal açayım discord EmirhanG#2701 ulaşabilirsiniz istersenizpaparamı sadece kanka tosla veya ininale falan kart açsan hem daha iyi olur bazıların elinde papara yok steam kullanmıyorum pcme uygun oyunlar yok ama iyi bir pc alırsam aklımdasın
attığın site de kaç tl 5 adeti sende kaç tl ?Aldıktan sonra yapmanız gerekenler
- Bu işlem tamamen yasaldır bu işlemden dolayı herhangi bir ban durumu söz konusu değildir.
- Minimum alım 5 kart seti=11.5 TL
- Discord:EmirhanG#2701 discorddan ulaşmanızı tavsiye ederim site bildirim atmıyor
- Kart setleri steam trade sistemi üzerinden iletilir.
- ldıktan sonra profil linkinizi veya TRADE URL bırakmanız gerekir.
- Bu ilanı alabilmek için steam üzerinde herhangi bir trade banınız veya kısıtlamanızın olmaması gerekir.
- Profilinizden Seviyenizin üzerine tıklayarak rozetleri işlediğinizde steam xp'si kazanabilirsiniz.
Hocam dediğim gibi bende 5 adet 11.5 TL sitede 1 dolar oluyor hiç denemedim dönüştürürken ya da öderken ekstra bir ücretg geliyor mu bilmiyorum 20 tl den biraz az oluyor eğer %0 komisyon alıyorlar iseattığın site de kaç tl 5 adeti sende kaç tl ?
works out of turkey?Aldıktan sonra yapmanız gerekenler
- Minimum alım 5 kart seti=11.5 TL
- Discord:EmirhanG#2701 discorddan ulaşmanızı tavsiye ederim site bildirim atmıyor
- Kart setleri steam trade sistemi üzerinden iletilir.
- Aldıktan sonra profil linkinizi veya TRADE URL bırakmanız gerekir.
- Profilinizden Seviyenizin üzerine tıklayarak rozetleri işlediğinizde steam xp'si kazanabilirsiniz.
Works on worldwide but idk how can you payworks out of turkey?
120 tl gerekiyor hocamşuan 51 levelim 60 ypamak için kaç tl vermem laazım
Phywrk#0001 ekle dost120 tl gerekiyor hocam
Cevap yazıyor hocam yukarda okuyablirsiniz
5 kart seti 500 xp verir hocam5 kart seti ile ne kadar xp kazanırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?