Seçkin Üye
Bankayi arayip soyleye bilirsin yada odemelerini ac kapa yapa bilirsin kart ayarlarindan ama yerinde olsam steama kart kaydetmezdim çünkü hesabim ele gectiginde kartimda cekim yaptilar ve şüpheli bir durum gorunce steam bloke koydu saolsunlar ve zararimi karşıladılarSteam de kredi kartımla ödeme yaparken onay istemiyor ve ürünü direk alıyor,
Kendi hesabımla farklı 2 arkadaşımın kartıyla denedik onlardan da onay istemeden ürünü veya cüzdan parasını direk çekiyor.
Neden steam alışverişi bankadan onay kodu istemiyor onu merak ettim
Steam uygulamasında 3D Secure aktif değil. Bu sebeple sanal kart kullanmak daha güvenli.
sanal kart mantıkl knk 3d secure nasıl olmaz cidden garip ya koskoca steam daBir çok şey için daha güvenli hocam . Arkadaşım söyledikten sonra sanal kart kullanmaya başladım .
Çünkü swift sistemini kullanıyor pubg mobildeki uc almayla aynıSteam de kredi kartımla ödeme yaparken onay istemiyor ve ürünü direk alıyor,
Kendi hesabımla farklı 2 arkadaşımın kartıyla denedik onlardan da onay istemeden ürünü veya cüzdan parasını direk çekiyor.
kanka onların da işine geliyor şahsen neden olsun ki gibi düşün steam her ne kadar CC olaylarına sözde önlem almak istese de mağdur şikayet etmediği sürece steam s**lemez niye onlar komisyon alıyor gibi düşün D:sanal kart mantıkl knk 3d secure nasıl olmaz cidden garip ya koskoca steam da
düz visa seçersen onay istemez ama visa boa compara seçersen ödeme onayi ister şahsen ben düz visa kullanıyorum her satın alımda onay mi beklicez bideSteam de kredi kartımla ödeme yaparken onay istemiyor ve ürünü direk alıyor,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?