olmaz diye biliyorum agaHocam merhaba öncelikle şöyle söyleyim bende orijinal bir oyun var ama diğer arkadaşımda crackli online version olan oyun var beraber oynayabilmemiz için yapılması gereken bir şey var mı ?
Normal şekilde davet gönderme felan yaptık olmuyor spacewar indirmeye yönlendiriyor ya da benim attığım davette girmiyor yardımcı olur musunuz ?
hamachi tarzı bi aynı bağlantı yapsak bağlanır mı sence ?Un Official server ip'lerine bağlanabilirsiniz diye biliyorum.
Olabilir ama kiralık sunucularda vb denerseniz daha sağlıklı olur.hamachi tarzı bi aynı bağlantı yapsak bağlanır mı sence ?
tam olarak oyunun adı astroneer kendisi açıyor normal solo gibi düşün ama giriliyor davet felan atabiliyorsunUn Official server ip'lerine bağlanabilirsiniz diye biliyorum.
olabilirhamachi tarzı bi aynı bağlantı yapsak bağlanır mı sence ?
aynı sürümse olurhamachi tarzı bi aynı bağlantı yapsak bağlanır mı sence ?
ne gibi sıkıntılar olabilir hocam biraz daha açabilir misiniz ?Olabilir ama kiralık sunucularda vb denerseniz daha sağlıklı olur.
Ama o zamanda diğeride orjinal oyunu değilde crackliyi indirmesi lazım değil mi?Un Official server ip'lerine bağlanabilirsiniz diye biliyorum.
I also agree bro. Much better try rentalsIt may be, but it will be healthier if you try it on rental servers etc.
thank you.I also agree bro. Much better try rentals
***** lı oyunalrda multiplayer bağlantıları yakalanmamaması için kapalı olur genelde...Yani çok zorHocam merhaba öncelikle şöyle söyleyim bende orijinal bir oyun var ama diğer arkadaşımda crackli online version olan oyun var beraber oynayabilmemiz için yapılması gereken bir şey var mı ?
Normal şekilde davet gönderme felan yaptık olmuyor spacewar indirmeye yönlendiriyor ya da benim attığım davette girmiyor yardımcı olur musunuz ?
aga benim bilğim olmazHocam merhaba öncelikle şöyle söyleyim bende orijinal bir oyun var ama diğer arkadaşımda crackli online version olan oyun var beraber oynayabilmemiz için yapılması gereken bir şey var mı ?
crackli oyun multi oynanmazHocam merhaba öncelikle şöyle söyleyim bende orijinal bir oyun var ama diğer arkadaşımda crackli online version olan oyun var beraber oynayabilmemiz için yapılması gereken bir şey var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?