Çözüldü Steam Oyunlarını Non-Steam'e Çevirmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
az önce bully satın aldım arkadaşım da oynamak istiyor aynı hesap üzerinden oynayamadığımız için oyunun dosya konumunu kopyalayıp masaüstüne attım fakat exe.ye tıklayınca otomatik steam'e atıyor fakat ne yaptıysam düzeltemedim bunun bir çözümü var mı?

Çözüm
aga nerden yapılıyor o
interneti kapatıp gir steame. İlkinde hata verir 2.sinde çevrimdışı seçeneği sunar. Ya da şuradan yapabilirsin : Steame gir, sol üstteki menüde Steam e tıkla ve çevrimdışı ol de.
Cevrimdisi.png
Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
crackten bahsediyorsan eğer internetten crackli versiyonunu indirsin biriniz. eğer olmuyorsa steami çevrimdışı moda aldığın zaman oynayabilirsin diye biliyorum. pcden interneti kes komple. steame girmeye çalış 1 kere hata verir 2.sinde çevrimdışı başlat der

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
az önce bully satın aldım arkadaşım da oynamak istiyor aynı hesap üzerinden oynayamadığımız için oyunun dosya konumunu kopyalayıp masaüstüne attım fakat exe.ye tıklayınca otomatik steam'e atıyor fakat ne yaptıysam düzeltemedim bunun bir çözümü var mı?
Korsan indirebilirsin

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Steamdeki dosya konumuna internetteki hazır ***** dosyalarını kopyalayabilirsin böylelikle steam sayfasına atmaz işe yarar mı bilmiyorum denemedim.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bir oyunu tek başına 0 dan cr ack'lemen zor. Oyun dosyalarını Steam>Common dan kopyala, internetten bulduğun cr ack dosyalarını oyunun içine at.
Ya da oyunu 0'dan crackli bir şekilde kurmayı deneyebilirsin.

Steam Çevrimdışı olayı şu şekilde, birisi Steam'ı çevrimdışı moda getiriyor, oyunu açıyor ve oynamaya başlıyor, diğer kişi de çevrimiçi şekilde oynuyor. Herhangi bir sorun çıkmaz bu şekilde.

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Steam olmadan .exe dosyası çalıştırmak bahsediyorsan, Oyun yüklü klasörü kopyalayıp başka yere yapıştırın. sonra yapıştırılan klasörü içinde .exe çalıştırın steam istemci başlatmadan oynayabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...