Bu yazilim sayesinde Steam'deki oyunlarin - içeriklerin DLC'lerini ücretsiz bicimde acabiliyorsunuz.
Verdigim linkten yazilimi indirin ve kurun.
Kurduktan sonra Steamle alakali her seyi kapatin.
Yazilimi acin ve Default Game Status'u unlocked yapin
Yazilim zaten sisteminizdeki oyunlari kendisi tarayacaktir Herhangi bir sekilde oyunlara ozel ayar yapmaniza gerek yok, islem bitti
Bu, yazilimin yeni gelistirilen bir versiyonu, yukarida gordugunuz Epic Store, Ubisoft ayarlari suan bu versiyon icin calismiyor. Yazilimin 1.5.4 surumunu indirerek diger magazalarda da ayni olayi gerceklestirebilirsiniz. Ayrıca 1.5.4 sürümü sayfasinda cok daha detayli anlatim ve bilgilendirme mevcut. (Her oyunu desteklemiyor olabilir)
arkadaslar bu tarz yazilimlarin hepsinin ban riski vardir ancak paylasildigi forumda 352k erisim almis. riskine dair bir sey diyemem ancak insta ban atan bir sey olsaydi bu kadar erisim alacagini sanmam.
github projesi uzun zamandır var bu arada ve ban yeme olasılığının nedense düşük olduğu söyleniyor lakin ben bu yazılımı bir türlü kullanamadım
kurulumunu yapıyorum çalışıyor gözüküyor lakin herhangi bir oyuna dlc eklemiyor benden kaynaklı sanırım