The story about good
Ultra Üye
Takas çok sürmezmi ? ne kadar sürer dersin ?Csgo skini falan alıp onu güvenilir bir skin satış sitesinde satarak nakite çevirebilirsin.
Takas çok sürmezmi ? ne kadar sürer dersin ?
Oncelikle olur olmadik bilgi vermiyelimMalasef steamda ki parayı çekemezsin
Oncelikle olur olmadik bilgi vermiyelim
Oyun aldiysan iade et seceneginden kartima geri yukle diyebilirsin yanliz sunu unutma iade et seceneginin oymadigin oyunu 3 saatmi ne onu gecersen calismaz
İlla oyunmu almak gerek steam cüzdanımdaki parayı ininal kartıma nasıl aktarıcam benSatın Almanın üzerinden en fazla 2 hafta geçebilir diye de biliyorum. max 2 saat değil miydi?
Bende onu dedim isteİlla oyunmu almak gerek steam cüzdanımdaki parayı ininal kartıma nasıl aktarıcam ben
Anladım hocam saol şimdi oyun alıyorum max 3 saat oynamak şartıyla sonra geri iade den karta diyorum , oyunu oynamama gerek varmı bu arada ? yüklemeden anında versem ?Oncelikle olur olmadik bilgi vermiyelim
Oyun aldiysan iade et seceneginden kartima geri yukle diyebilirsin yanliz sunu unutma iade et seceneginin oymadigin oyunu 3 saatmi ne onu gecersen calismaz
İlla oyunmu almak gerek steam cüzdanımdaki parayı ininal kartıma nasıl aktarıcam ben
Bende onu dedim iste
Bu zamanda skin alinmaz 7 gun trade 7 gunde diger tradeDediğim gibi ya oyun ya da Skin alarak herhangi bir güvenilir sitede satarak kartınıza aktarabilirsiniz.
Oyunu Alıp Anında Versen De Olur. İyi Forumlar.
Ski
Bu zamanda skin alinmaz 7 gun trade 7 gunde diger trade
Siteler cok komisyon kesiyor kesinlikle siteden alinmazDediğim gibi ya oyun ya da Skin alarak herhangi bir güvenilir sitede satarak kartınıza aktarabilirsiniz.
Oyunu Alıp Anında Versen De Olur. İyi Forumlar.
Ben almicamki gorus belirttmO zaman tercihini oyundan yapmanı öneririm
Ben almicamki gorus belirttm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?