Onaylı Üye
pugb nın mel adresine yazman gerek internettten bulabilirsinMerhabalar. Hile kullanmadığım halde Pubg den ban yedim. 1630 saatim var. Suçsuz olduğumu düşünüyorum ve ban ın kalkmasını istiyorum. Steam destek ekibine yazdım Pubgyle görüşmemi söylediler. Fakat Pubg ile ilgili iletişim vs. bişey bulamadım. Yardımcı olur musunuz.
Sorunda bu zaten bulamadım. Ayrıca bulduğum zaman nasıl bir üslup kullanacağım ve hangi dilde yazacağım da önemli galiba ?pugb nın mel adresine yazman gerek internettten bulabilirsin
Steam den yedim.Pubg destek birimine mail atabilirsin mobile için Bilgi alabileceğin adres PUBGMOBILE_CS@tencentgames.com
ban sebebi belirtmişler miydi ?
"(25) Global Ban #473268" bu şekilde yazıyor. Sonrasında tekrar oyuna girdiğimde oyundan uzaklaştırıldınız yazdı.
Hata yaptıklarını düşünüyorum. Çünkü hile yapmadım. Kimse bu kadar uzun süre oynadığı bir hesabı riske atmaz. Ama dediğin gibi biraz umutsuzum.hileden banlandıysan açmazlar. meail at bi şansını dene derim. ama fazla umutlanma cevap gelmeyebilir.
ilk defa görüyorum, pubg steam a yaz
kanka pek takmıyor ama destekten 4 5 defa spam yapMerhabalar. Hile kullanmadığım halde Pubg den ban yedim. 1630 saatim var. Suçsuz olduğumu düşünüyorum ve ban ın kalkmasını istiyorum. Steam destek ekibine yazdım Pubgyle görüşmemi söylediler. Fakat Pubg ile ilgili iletişim vs. bişey bulamadım. Yardımcı olur musunuz.
kankam mail den yazman nekadar işe yarar bilmiyorum çünkü sana geri dönüş yaptıklarında saçma bir bildirimlede dönüş yapabilirler bence yeni bi hesap aç ve pubg oynaarken arka planda macro türü uygulamaları açık bırakma eğer kullanıyosanMerhabalar. Hile kullanmadığım halde Pubg den ban yedim. 1630 saatim var. Suçsuz olduğumu düşünüyorum ve ban ın kalkmasını istiyorum. Steam destek ekibine yazdım Pubgyle görüşmemi söylediler. Fakat Pubg ile ilgili iletişim vs. bişey bulamadım. Yardımcı olur musunuz.
Hata yaptıklarını düşünüyorum. Çünkü hile yapmadım. Kimse bu kadar uzun süre oynadığı bir hesabı riske atmaz. Ama dediğin gibi biraz umutsuzum.
Yazdım Pubg'nin ban attığını ve onlarla görüşmemi söylediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?