sadece PUBG ve knk sanırım oyunun sorunu bir çok kişi öyle söylüyor.Bu fps düşüşü sadece PUBG'de mi oluyor? Herhangi farklı bir oyunda denedin mi? Bunları cevaplarsan biraz yardımcı olmaya çalışayım.
Sadece PUBG ise oyunun sorunu, büyük ihtimalle yeni bir güncelleme gelmiştir. Her güncellemede öyle oluyor. Bende 3080 var bende bile bazı güncellemelerden sonra smoketa fps drop oluyor. O yüzden sordum zaten sadece PUBG mi diye.sadece PUBG ve knk sanırım oyunun sorunu bir çok kişi öyle söylüyor.
Başka bir kaynaktan aldığıma göreSmoke içi veya smoke yanımda bir yere atıldığında ev içi de ormanda olsa FPS düşüyor. O tarafa doğru bakınca smoke atılmasın diye dua ediyorum, o derece. Bu sorunu nasıl çözebilirim? FPS 10'a kadar düşüyor, fareyi zor çeviriyorum.
- Ryzen 5 1600.
- XFX RX 5500 XT 4 GB.
- 16GB Ram.
- Kioxia SSD.
Sistemi güzel sıkıntısız oynaması lazım pubg Steam optimizasyonu kötü bir oyun arkadaşda ona kurban gitmişsistemin yetersizdir grafikleri düşürmeyi denedinmi
bomba attığında patladığında efektlerden dolayı düşüyor fps galibaSmoke içi veya smoke yanımda bir yere atıldığında ev içi de ormanda olsa FPS düşüyor. O tarafa doğru bakınca smoke atılmasın diye dua ediyorum, o derece. Bu sorunu nasıl çözebilirim? FPS 10'a kadar düşüyor, fareyi zor çeviriyorum.
- Ryzen 5 1600.
- XFX RX 5500 XT 4 GB.
- 16GB Ram.
- Kioxia SSD.
ChatGPT misin senBu tür FPS düşüşleri, oyun içi özellikleri (özellikle grafik ayarları) ve donanım özelliklerinizi etkileyen faktörlere bağlı olarak ortaya çıkabilir. Bu nedenle, öncelikle PUBG ayarlarınızı kontrol etmeniz önerilir.
İlk olarak, oyun içindeki grafik ayarlarınızı düşürerek FPS düşüşünü önleyebilirsiniz. Ayrıca, oyun sırasında arka planda çalışan uygulamaları kapatmanız ve arka plandaki işlemleri en aza indirmeniz de faydalı olabilir.
Donanım açısından, PUBG'yi oynarken sıcaklık sorunları yaşayabilirsiniz. Bu nedenle, bilgisayarınızın sıcaklıklarını kontrol etmeniz önerilir. Ayrıca, oyun oynarken bilgisayarınızın performansını artırmak için özellikle RAM ve işlemci hızınızı yükseltmek veya güç kaynağınızı değiştirmek gibi bazı donanım yükseltmeleri yapabilirsiniz.
Son olarak, PUBG'deki FPS düşüşlerinin birkaç teknik sorunlardan kaynaklanabileceğini de unutmayın. Bu durumda, oyunu tekrar yüklemeyi veya oyun dosyalarını doğrulamayı deneyebilirsiniz.
Bu adımları denedikten sonra sorun devam ederse, ek yardım için PUBG destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.
Hayır.ChatGpt misin sen
bu ayarı nerden nasıl yapacağım?Başka bir kaynaktan aldığıma göre
"oyunda direct x ayarını direct x Enhanced olarak ayarladım ve sorunun çözüldüğünü gözlemledim. "
bu şekilde çözülürse çözülür çözülmezse yeni güncellemeden dolayı bu sorun var, pubgye veya ekran kartı driverına yeni güncelleme gelmesi gerekli
knk STEAM PUBG yazmışım kocaman okusana plsEmülatör'den oynuyorsan bunların olması çok normal, eğer ileri seviye bir bilgisayar sistemin yoksa donma/drop veya kasmalar fps kayıpları meydana gelmesi çok muhtemel bir olay.
Ayrıca zaten emülatör'den oynuyorsun belli ki emülatör'den kaynaklı bir durum da olabilir.
bi fikrim yok oyun ayarlarında ekran/grafik sayfasında directx ayarını bulcaksınbu ayarı nerden nasıl yapacağım?
Post automatically merged:
knk STEAM PUBG yazmışım kocaman okusana pls
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?