Çözüldü Steam topluluk pazarı sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi steam topluluk pazarında sorunla karşılaşıyorum. bir item almak istediğimde fotoğraftaki hatayı veriyor. öncelikle belirtmek istediğim bir şey var (ben item alacağım hesaba yan hesabımdan steam cüzdan bakiyesi hediye olarak attım acaba bundan kaynaklanan bir sorun olabilirmi?) daha önce başına böyle bir şey gelmiş olan varmı?
Opera Anlık Görüntü_2021-04-08_165558_steamcommunity.com.png

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Oyunu alacağınız hesap yeni mi açıldı ?

Eğer yeni açıldıysa 5 dolar gibi bir bakiye harcamadan topluluk pazarı, arkadaş ekleme vb. şeyleri kullanamıyorsunuz.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Oyunu alacağınız hesap yeni mi açıldı ?

Eğer yeni açıldıysa 5 dolar gibi bir bakiye harcamadan topluluk pazarı, arkadaş ekleme vb. şeyleri kullanamıyorsunuz.
steam hediye cüzdan bakiyesi aldığım hesapta herhangi bir kısıtlama yoktu ve hesap yeni değil.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
steam hediye cüzdan bakiyesi aldığım hesapta herhangi bir kısıtlama yoktu ve hesap yeni değil.
  • Steam Mağazasından geçerli bir alım gerçekleştirmişsiniz, ancak bu alım henüz 30 günlük değil.
  • Yakın zamanda Steam Guard'ı sıfırladınız ya da etkinleştirdiniz, Steam Guard etkinleştirildikten sonra 15 gün beklemelisiniz.
  • Hesabınız, Steam Guard tarafından en az 15 gün boyunca korunmalıdır.
bunlardan birisi sizin için geçerli mi?

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
  • Steam Mağazasından geçerli bir alım gerçekleştirmişsiniz, ancak bu alım henüz 30 günlük değil.
  • Yakın zamanda Steam Guard'ı sıfırladınız ya da etkinleştirdiniz, Steam Guard etkinleştirildikten sonra 15 gün beklemelisiniz.
  • Hesabınız, Steam Guard tarafından en az 15 gün boyunca korunmalıdır.
bunlardan birisi sizin için geçerli mi?
yok hocam item alacağım hesapdada kısıtlama yok yan steam cüzdan bakiyesi aldığım hesapdada herhangi bir kısıtlama yok. ikisindede pazardan alışveriş yapabiliyordum fakat bugün hediye olarak aldığım steam cüzdan kodunu aktif edince böyle hata verdi.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
İnsanlar çalıntı kredi kartları ile marketten para aktarmasın birbirlerine diye Steam'in yaptığı bir önlem, bir süre beklemen gerekiyor market alışverişleri için fakat oyun satın alabilirsin sadece market kullanılmaz
arkadaşım 30 gün beklemişti

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
İnsanlar çalıntı kredi kartları ile marketten para aktarmasın birbirlerine diye Steam'in yaptığı bir önlem, bir süre beklemen gerekiyor market alışverişleri için fakat oyun satın alabilirsin sadece market kullanılmaz
arkadaşım 30 gün beklemişti
eğer cidden 30 gün gibi bir süre bekletirse çok saçma olur. her zaman kullandığım karttan alışveriş yaptım hayatımda böyle saçma birşey görmedim

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
eğer cidden 30 gün gibi bir süre bekletirse çok saçma olur. her zaman kullandığım karttan alışveriş yaptım hayatımda böyle saçma birşey görmedim
dostum benim arkadaşım 30 gün beklemişti bence de sana da böyle bir süre tanır steam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...