kanka iyi duruyobir çok oyunda epey indirim var arkadaşlar güzel ve alınabilir şeyler de var arasında benim sorum şu sizlere Kingdom Come: Deliverance alınır mı ? Oynamaya değer mi genel olarak nasıl bir oyun.Ekli dosyayı görüntüle 90361Ekli dosyayı görüntüle 90362
kanka bence değer al dursun can sıkıntında da oynarsınbir çok oyunda epey indirim var arkadaşlar güzel ve alınabilir şeyler de var arasında benim sorum şu sizlere Kingdom Come: Deliverance alınır mı ? Oynamaya değer mi genel olarak nasıl bir oyun.Ekli dosyayı görüntüle 90361Ekli dosyayı görüntüle 90362
indirime girenlerin hiçbiri ilgimi çekmedi rdr2 vs lazım bizebir çok oyunda epey indirim var arkadaşlar güzel ve alınabilir şeyler de var arasında benim sorum şu sizlere Kingdom Come: Deliverance alınır mı ? Oynamaya değer mi genel olarak nasıl bir oyun.Ekli dosyayı görüntüle 90361Ekli dosyayı görüntüle 90362
iyi oyunlar kralAçık dünya bir oyun . Eğer bu türde oyunları seviyorsan 1 saat deneyebiilirsin kral olmadı iade edersin bu arada ben de bir sigara parasına 3 4 tane oyun alayım sağolasın.
HellBlade i sayende aldım , istek listemde duruyordu uzun bir süre indirime girmesini bekliyordum . Teşekkür ederim tekrardan.iyi oyunlar kral
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?