Onaylı Üye
hesabımı game satış denen bir mağazadan almıştım bana orada verilen e-maili vermem rağmen ilk mailiniz değil dendi ve ne yapacağımı bilmiyorum şu anda oradaki satıcıyla da iletişime geçtim o da bir şey yapamıyoruz dedi sap gibi kaldım ortadaAnladığım kadarıyla steam hesabının çalındğını düşünüyorlar ve hesabını kendilerince kapatmışlar . Her şekilde sonuna kadar uğraşman lazım kardeşim öncelikle ilk e postanı tekrar almak için uğraş yoksa tüm paran ve emeğin boşa gidecek sanırım.
Büyük ihtimal bilinçli olarak yapılmış ama gene de kimsenin günahını almamak lazım bildiğim kadarıyla hesap satımı yasak ve hesabını askıya alıyorlar ve sanırsam bundan dolayı oldu. Kardeşim gene de bir uğraş. Geçmiş olsun umarım sorununu çözebilirsin.hesabımı game satış denen bir mağazadan almıştım bana orada verilen e-maili vermem rağmen ilk mailiniz değil dendi ve ne yapacağımı bilmiyorum şu anda oradaki satıcıyla da iletişime geçtim o da bir şey yapamıyoruz dedi sap gibi kaldım ortada
.... çocukları 1 yıl sonra mı geldi akıllarına ya o kadar kastım supreme oldum supreme olduktan sonraki gün kafama yedim 5 dolar yüklesem acaba düzelir miBüyük ihtimal bilinçli olarak yapılmış ama gene de kimsenin günahını almamak lazım bildiğim kadarıyla hesap satımı yasak ve hesabını askıya alıyorlar ve sanırsam bundan dolayı oldu. Kardeşim gene de bir uğraş. Geçmiş olsun umarım sorununu çözebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?