Çözüldü SteamAchievement (Yardım Lazım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XS
Süper Üye
9 HİZMET YILI
Selam öncelikle bu konuyu nereye açacağımı bilmiyordum Genel bölümüne açtım inşallah yanlış olmamıştır.
ben SteamAchievement ile yanlışlıkla bütün seçenekleri seçip kastım bunun geri dönüşü yok mu? boş yere ban yiyebilirim.
hileyi yapmadan önce de kasmıştım oyunu. ama tek sıkıntı hepsi aynı gün alındı gözüküyor bunu değiştirmenin yolu var mı?

Not: Boş yorum yapmayın konuyla hiç alakası olmayanlar uzak durun boş yapmayın lütfen!

Ekli dosyalar

• 1.PNG
    1.PNG
    17.2 KB · Görüntüleme: 35
  • 2.PNG
    2.PNG
    19.9 KB · Görüntüleme: 34
Çözüm
Başarım hileleri açıkcası kimsenin umrunda değil, biz hatta oyun içerisinde gözüksün diye oyun içerisinde açıp yapıyorduk ve şuana kadar bir ban yeme konusu gibi bir şey söz konusu bile olmadı. Sorun olacağını zannetmiyorum. Oyunda üstünlük sağlayacak bir şey değil sonuçta.
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Başarım hilesinden dolayı hiç ban yemedim. Zamanında kullandım ban yiyeceğini sanmıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Başarım hileleri açıkcası kimsenin umrunda değil, biz hatta oyun içerisinde gözüksün diye oyun içerisinde açıp yapıyorduk ve şuana kadar bir ban yeme konusu gibi bir şey söz konusu bile olmadı. Sorun olacağını zannetmiyorum. Oyunda üstünlük sağlayacak bir şey değil sonuçta.

Çözüm
XS
Süper Üye
9 HİZMET YILI
anladım çok sağol daha önce hiç denemediğim için dikkatsizliğim yüzünden hepsini seçtim :/ umarım dediğiniz gibidir oyunlar da hile bile kullanmadığım hesabım tek korkum bu yüzdendi.

XS
Süper Üye
9 HİZMET YILI
Hicbir ban tehlikesi yoktur ve geri dönüşü yok sıfırlanmaz Achievement ler
Hileyi kurcaladim ve internete dolandim yukarda ki arkadasin sozu ile geri donusu hepsini toptan kaldirma suretiyle var eski haline getirmese bile yeniden hergun bir kac tanesini aktif etme sansi var hic yoktan iyidir herkese tesekkurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...