- Yasaklandı
-
Gta5 uyduruk bi oyun olsa steam almazdıGTA 5'teki içeriklere birşey demez diğerlerine olabilir.
Steam istemezse oyunu bünyesine almazoyun içine steam karışamaz çünkü onun yasal uyarılarını yapımcı şirket yapmak zorunda onun haricinde mağazadaki cinsel içerikli oyunlar ve fotoğraflarına zaten sistem oto sansür koyuyor, bunun yanında sizin tercihlerinize görede sansür koyuluyorbence dev değil ama değişim
yanlış biliyor olabilirim ama steam orda yer sağlayıcı görevi yapıyor ? bünyesine alma durumu yok yani, hatam varsa aydınlatın teşekkürler.Steam istemezse oyunu bünyesine almaz
Benim bildiğim steam oyun satış platformu reyon gibi istemezse almayabilir bünyesinde olmayan çok oyun varyanlış biliyor olabilirim ama steam orda yer sağlayıcı görevi yapıyor ? bünyesine alma durumu yok yani, hatam varsa aydınlatın teşekkürler.
Steam; Valve Corporation tarafından tasarlanan, bir dijital dağıtım, dijital hak yönetimi, çok oyunculu ve iletişim platformudur.Benim bildiğim steam oyun satış platformu reyon gibi istemezse almayabilir bünyesinde olmayan çok oyun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?