sana katiliyorum şirket in iflas edecek durum a gelmesine rağmen haylağa para para napolyon gibilerfragramanı izlemedınız galıba bir bakın eski wolfun yerini doldurulmu tartışılır biz bırakalı cok oldu eskısı gıbı olursa çok iyi olur ama sanmam fragmandan belli
Aga yanılmışım kusura bakmayın video linki atsam bişey olurmu bilmiyorum ama en iyisi şöyle diyim youtubedeYa yine P2w olucak ama bu türkiye gibi olmicak takla falan olmicak ateş barut olmicak og setleri vs. olmicak daha az p2w olucak ama yinede güzel oynanır
aynen işte benim senden hemen önce yazdiğim yaziyi oku anlarsin yine her şey varAga yanılmışım kusura bakmayın video linki atsam bişey olurmu bilmiyorum ama en iyisi şöyle diyim youtubedeBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapvar onun kanalından izledim şimdi dirilişler taklalar dövmeler hep var üzüldüm buna
normal wolftü hala devam edicek büyük ihtimalle steam hesabından yeni bir başlangıç yapıcaksın oyuna ve evt diriliş karekterlerin fln varsa clasikte oynayamıyacaksın onlarlatam anlayamadım şimdi wolf hesabı olanlar örneğin diriliş veya yeni karakteri olanların karakterleri ne olacak yok mu olacak ?
sonunu tam izlememişim kb düzelttiğin için tşkFragmanı izlemeni öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?