- Yasaklandı
-
bizde ucuz oyun satan yerlerden alırız :dreisin demek istediyi yani aliriz da bir az pahaliya patlarama yapacak bir sey yok buna da sukur
Reis dussun de dolar artik biktik yha boyle kurmu olurbizde ucuz oyun satan yerlerden alırız :d
Parayı veren düdüğü çalar.yani steamdan bidaha oyun alamayacağız demekmi bu ?
Dolar düşmeyecekReis dussun de dolar artik biktik yha boyle kurmu olurReis forumda aradim bulamadim wolftü kurt avi botu nereden bularim.Yetkim yok yeni konu da acamiyorum
Kardeşim konu açabilmen için pasif üye olmalısın yani 10 mesajı geçmelisinReis dussun de dolar artik biktik yha boyle kurmu olurReis forumda aradim bulamadim wolftü kurt avi botu nereden bularim.Yetkim yok yeni konu da acamiyorum
Bence de dusmeyecek ama reis iste umut.Bir de su konuya diger tarafdan bak.Turkiyede ne kadar carini satanlar var.TL kuru dustugu icin adamlar da cari asagi fiyata satmak zorunda kalacaklar.Adamlarin emegine de yazikParayı veren düdüğü çalar.
Dolar düşmeyecek
Rütbeyi sistem atıyor hedabına girip çıkmayı dene yada 15 mesajı geçtikten sonra denemesajim 11 tane oldu ama reis halen pasif uyeyim.Bir turlu aktif uye olmadim ;(
Yha reis diger sirketler zam falan yapmayacak.Zaten tum sirketlerin esas hedefi kear elde etmek degil mi? Adamlar zam falan yapmaz.Zaten unlu sirketlerin alicilari var.Ama steam adamlik yapmis gibi gorunuyorSteam'da Dolar Zammı Yapıyo.Bakalım Kaç Şirket Var Daha Yapıcak ?
Steam yinede rr den gelen karını arttırmak istiyor ancak kuru yinede düşük tutacağı tahmin ediliyorYha reis diger sirketler zam falan yapmayacak.Zaten tum sirketlerin esas hedefi kear elde etmek degil mi? Adamlar zam falan yapmaz.Zaten unlu sirketlerin alicilari var.Ama steam adamlik yapmis gibi gorunuyor
bence de kur dusuk tutulmali.Cunki aksi halde oyun alan olmayacak.Zaten steamden oyun alanlarin cogunlugu 10-20 yas arasi sahislar.Fiyat artarsa bu sahislarin oyun ala bilmesi tarihe kavusacak gibime geliyor.Bu arada coksagol reis aktif uye permim verildiSteam yinede rr den gelen karını arttırmak istiyor ancak kuru yinede düşük tutacağı tahmin ediliyor
Eyw aktif ay pardon süper üyeBilgilendirme için tşk pireminyum üye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?