15 Haz 2023 #1 ikasa4win I Onaylı Üye Katılım 15 Haz 2023 Mesajlar 65 Tepki puanı 3 Ödüller 1 Yaş 21 2 HİZMET YILI agalar ben bu fareyi aldımda oyuna girince rgblerin rengi değişiyo sabbit bi renge atamama rağmen garantiye gönderdiğimde sorun bizden kaynaklı değil diyorlar acaba bilmediğim bi sistemi falanmıı var ?
agalar ben bu fareyi aldımda oyuna girince rgblerin rengi değişiyo sabbit bi renge atamama rağmen garantiye gönderdiğimde sorun bizden kaynaklı değil diyorlar acaba bilmediğim bi sistemi falanmıı var ?
Çözüm lordtaco 15 Haz 2023 Steelseries GG uygulamasında Engine kısmına girip yukarıdan Apps kısmına girin aşağıda On-Off şeklinde ayarlayabiliyorsunuz. Hepsini Off yapın oyunlarda değişmez.
Steelseries GG uygulamasında Engine kısmına girip yukarıdan Apps kısmına girin aşağıda On-Off şeklinde ayarlayabiliyorsunuz. Hepsini Off yapın oyunlarda değişmez.
15 Haz 2023 #2 avatar7221 Uzman Üye Katılım 24 Şub 2019 Mesajlar 273 Çözümler 1 Tepki puanı 29 Ödüller 8 7 HİZMET YILI Kardeşim sen şu gönderdiğim drivers indir Windows yazan yere mail yaz sana driver gelecek kurup oradan ayarla. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Not. Normalde kendisi otomatik indirir ama bazen aksi durumlar söz konusu olabiliyor. Oyla 0 Olumsuz oyla
Kardeşim sen şu gönderdiğim drivers indir Windows yazan yere mail yaz sana driver gelecek kurup oradan ayarla. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Not. Normalde kendisi otomatik indirir ama bazen aksi durumlar söz konusu olabiliyor.
15 Haz 2023 #3 caca3131 C Uzman Üye Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 152 Tepki puanı 10 Ödüller 3 Yaş 27 3 HİZMET YILI steel series engine yüklüyse uygulamalara göre renk yapıyor kanka aynısını kullanıyorum ama hiç güzel bi mause değil aerox 5e geçtim tavsiye ederim Oyla 0 Olumsuz oyla
steel series engine yüklüyse uygulamalara göre renk yapıyor kanka aynısını kullanıyorum ama hiç güzel bi mause değil aerox 5e geçtim tavsiye ederim
15 Haz 2023 #4 lordtaco assembly so hard please help me Donator Katılım 7 Nis 2017 Mesajlar 1,467 Çözümler 346 Tepki puanı 248 Ödüller 14 9 HİZMET YILI Steelseries GG uygulamasında Engine kısmına girip yukarıdan Apps kısmına girin aşağıda On-Off şeklinde ayarlayabiliyorsunuz. Hepsini Off yapın oyunlarda değişmez. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Steelseries GG uygulamasında Engine kısmına girip yukarıdan Apps kısmına girin aşağıda On-Off şeklinde ayarlayabiliyorsunuz. Hepsini Off yapın oyunlarda değişmez.
15 Haz 2023 #5 borsuperman B Onaylı Üye Katılım 13 Nis 2018 Mesajlar 50 Tepki puanı 1 Ödüller 7 Yaş 28 8 HİZMET YILI Driver var mı? Varsa oradan ayarlarsan ayarın değişmeyecektir. Oyla 0 Olumsuz oyla
15 Haz 2023 Konuyu başlatan #6 ikasa4win I Onaylı Üye Katılım 15 Haz 2023 Mesajlar 65 Tepki puanı 3 Ödüller 1 Yaş 21 2 HİZMET YILI lordtaco' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 92717 Steelseries GG uygulamasında Engine kısmına girip yukarıdan Apps kısmına girin aşağıda On-Off şeklinde ayarlayabiliyorsunuz. Hepsini Off yapın oyunlarda değişmez. Ekli dosyayı görüntüle 92718 Genişletmek için tıklayın ... düzeldi cano sağol Oyla 0 Olumsuz oyla
lordtaco' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 92717 Steelseries GG uygulamasında Engine kısmına girip yukarıdan Apps kısmına girin aşağıda On-Off şeklinde ayarlayabiliyorsunuz. Hepsini Off yapın oyunlarda değişmez. Ekli dosyayı görüntüle 92718 Genişletmek için tıklayın ... düzeldi cano sağol