- Yasaklandı
-
Banlı Üye
Virüs Total siz hile linki paylaşmak yasaktır ama chrome web store da olduğu için sakınca yoksada bilmiyorum.Yinede virüs total ekleyelim.
olum nasıl ekliyim lanVirüs Total siz hile linki paylaşmak yasaktır ama chrome web store da olduğu için sakınca yoksada bilmiyorum.Yinede virüs total ekleyelim.
Ben sadece belirttim ama chrome web store de olduğu için sorun olmaz sanırım.(İndirdiğin dosyayı virüs total e ekliceksin neyi zor ?)olum nasıl ekliyim lan
Ben sadece belirttim ama chrome web store de olduğu için sorun olmaz sanırım.(İndirdiğin dosyayı virüs total e ekliceksin neyi zor ?)
olum eklentiyi nasıl yapıcamkiBen sadece belirttim ama chrome web store de olduğu için sorun olmaz sanırım.(İndirdiğin dosyayı virüs total e ekliceksin neyi zor ?)
bilsem yapardım abi ama yokVirüs total zorunlu .
https://memoryhackers.org/konular/forum-kurallari.11518/
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
abi nasıl yapcam eklenti dosyaları bende değil
Konuda virus total vs yapamadım demişsin ona istinaden söylemiştim . Eklentinin virus totali yapılamaz sanırsam ancak dosyası indirilebilinir onu upload edersen sonuç çıkacağını sanmıyorum , sadece izinler kontrol edilmeli indirmeden önce .abi nasıl yapcam eklenti dosyaları bende değil
boşver abi ya zaten adminler görüp silerdiKonuda virus total vs yapamadım demişsin ona istinaden söylemiştim . Eklentinin virus totali yapılamaz sanırsam ancak dosyası indirilebilinir onu upload edersen sonuç çıkacağını sanmıyorum , sadece izinler kontrol edilmeli indirmeden önce .
abi virustotal deme abi virus total deme valla cam açık atıcam kendimi nasıl yapcam eklenti bu eklentiKonu yeri, içeriği, düzeni vesaire hepsi yanlış kardeşim. Dosyayı indirip gerekli görsel, gerekli anlatımını gerçekleştirerek dosyayı (link sayılmıyor) VirusTotal'den geçirmelisin. Bir upload sitesinden de upload ederek konuyu açabilirsin. İyi forumlar
ama en yakın zamanda ekliyeceğim.Konu yeri, içeriği, düzeni vesaire hepsi yanlış kardeşim. Dosyayı indirip gerekli görsel, gerekli anlatımını gerçekleştirerek dosyayı (link sayılmıyor) VirusTotal'den geçirmelisin. Bir upload sitesinden de upload ederek konuyu açabilirsin. İyi forumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?