- Yasaklandı
tekrar hayata dönebilmek için topluluk oyunu oynamak lazım varsa önerin alırımYok çok şükür PC canavar da beni fena sardı bu oyun son zamanlarda deli gibi oynuyorum![]()
Mobil, PC fark eder mi?
Mobil, PC fark eder mi?tekrar hayata dönebilmek için topluluk oyunu oynamak lazım varsa önerin alırım
bende sıkıldım artık günümün 13 saati youtubede geçiyor o kadar sıkıcı hayatım var
I'm open to your game suggestions.Playing some online games and self study
Ben o denklemi tutduramamış zamanımın çoğunu pc de geçiriyor sık sık okulu asıyordum. Tabi sonrasında atıldım ve hayatım PC uyku kız arkadaşımla takılma yemek tuvalet PC denklemine dönmüştüOkul.
Bilgisayar.
Hayat. Türkiye gibi bi yerde derslerinin iyi olması ve aralıskız internet ve pcnin önünde olması bile bi insanı mutlu edemiyor..
Afiyet olsunDenize karşı votka içerken beş dakika boşluğunda mhde geziyorum
Ben Anime, Film, Dizi ya da Özet/Eleştirel Parodi izliyorum tavsiye ederim "Like a Boss" izliyorum Online oyunlarla meşgul ediyorum kendimi eğer yağmurlu bir hava varsa ya da atmosfer istediğim gibiyse pencereye doğru bakıp kitap okur ve kahvemi yudumlarım en güzeliAcayip derecede canım sıkılmakta şuan kim nerede ne yapıyor ?
Siz bu durumlarda neyle zaman öldürüyorsunuz ?
Kendime bir çözüm arıyorum belki vakit öldürmek belki bir hobi hiç ihtimal vermiyorum ama o kadar zor durumdayım ki belki bir film ama bu çok uzak bi ihtimal..
Artık sagopa dinlemek bile moralimi düzeltmiyor can sıkıntım geçmiyor ruh halim değişmiyor o kadar vahim bir durum!