İsmi ilgimi çekti. Konusu nasıl biraz bahsedebilir misiniz?kumarbazı okuyorum 10/10 kitap
İsmi Benimde Çok İlgimi Çekti Bir Sonraki Kitap Olarak Okuyabilirim.kumarbazı okuyorum 10/10 kitap
George Orwell - 1984
Şu anda okuduğum kitap Chloe Benjamin'den "The Immortalists" adlı roman. Kitap, dört kardeşin New York'taki hayatlarına odaklanıyor ve bir falcının verdikleri tahmin sonucu ölümlerinin tarihlerini öğrenmeleriyle başlıyor.
Kitap, ölümlerinin tarihini öğrenen kardeşlerin hayatlarında ne gibi değişiklikler yaptıklarını anlatıyor ve sorgulamamızı sağlıyor: Acaba ölüm tarihlerini bilseler, hayatlarını değiştirirler miydi? Kendimizi, hayatımızda yapabileceğimiz değişiklikler hakkında düşünmeye yönlendiriyor.
Siz de şu an hangi kitabı okuduğunuzu ve kitap hakkında ne düşündüğünüzü paylaşır mısınız?
Totaliter düzenin hakim olduğu distopik bir gelecek dünyasının tasvir edildiği çok güzel bir kitaptır. Tavsiye ederim herkese.George Orwell - 1984
Filmini izlemiştim ve çok beğenmiştim. Kitabı da mı varmış?"The Fault in Our Stars" harika bir kitap okuyorum, dramatik bir aşk arayan herkese şiddetle tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?