yazdım 3 saat oldu ama halen dönmedilerDestek ekibiyle bir iletişime geç istersen başka kimsede yaşanmayan bir sorun onlar çzöer.
Bu gün pazar iş günü olarak sayılıyor mu bilmiyorum ama muhtemelen 2 günü bulur.yazdım 3 saat oldu ama halen dönmediler
onları falan denedim hocam şimdi bi modemden pc yi resetlicem öyle denicemHesaptan girş çıkış yapmayı dene belki o zaman çözülür hocam
denedim olmadıBilgisayarını yeniden başlatıp denedinmi ?
yaptım olmadıpc yi kapat aç, modemi kapat aç, olmadı oyunu sil tekrar yükle
Oyun kurulu iken tekrar setup'ı indirin. Bu oyunu onarım moduna sokacaktır. Ve onaracaktır. Sonuçları ilerleyebilmemiz için bildirin.denedim olmadı
modemi de başlattım yine olmadı
hmm deneyeyimOyun kurulu iken tekrar setup'ı indirin. Bu oyunu onarım moduna sokacaktır. Ve onaracaktır. Sonuçları ilerleyebilmemiz için bildirin.
yaptım ama yine değişen bir şey olmadı yine aynı hataOyun kurulu iken tekrar setup'ı indirin. Bu oyunu onarım moduna sokacaktır. Ve onaracaktır. Sonuçları ilerleyebilmemiz için bildirin.
Büyük ihtimal sorununuzu çözecektir;yaptım ama yine değişen bir şey olmadı yine aynı hata
bu videoyuda izledim dediklerini yaptım çözüm olmadı vpn ile denedim yine olmadıBüyük ihtimal sorununuzu çözecektir;
Oyunu Iobit Uninstaller ile kaldırıp oyunu yeniden yüklemeyi deneyin. Eğer bu sorununuzu çözmez ise CMBOS pilinizi değiştirin. Genelde PC'lerde 2032 olur.bu videoyuda izledim dediklerini yaptım çözüm olmadı vpn ile denedim yine olmadı
Oyunu Iobit Uninstaller ile kaldırıp oyunu yeniden yüklemeyi deneyin. Eğer bu sorununuzu çözmez ise CMBOS pilinizi değiştirin. Genelde PC'lerde 2032 olur.
Iobit uninstaller dosyaları hiç yüklenmemiş şekilde bilgisayarınızdan kaldırmaya yarayan bir yazılımdır. Tercihen kullandığım için önerdim. Program ve özelliklerden de kaldırabilirsiniz.İobit uninstaller kullanmaktaki amaç nedir kısa özet geçe misin rica etsem ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?