Şu anda lobi oluşturamıyoruz lol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
riot görevlisi bana şu şekilde cevap vermiş :
Selamlar,

Bize ulaştığın ve yanıtımı beklediğin için teşekkürler. LoL'de lobi oluştururken hata ile karşılaştığını gördüm ve yardımcı olabilmek için geldim hemen 😊

Karşılaştığın istemci hatası oyun dosyalarının bozulmasından kaynaklanabilir.

Bunu çözüme kavuşturmak için yapabileceğimiz bir işlem bulunuyor. Dilersen hemen çözüm adımlarına geçelim :
  • Öncelikle C:\Riot Games dosya dizininde bulunan Riot Client klasörünü direkt sil lütfen.
  • Daha sonrasında ise LoL Setup'ını yeniden indirelim. --->
    Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
  • Daha sonrasında ise indirilen bu Setup ile oyunu yine aynı dizine kuruyoruz. Kısaca oyunu, oyunun üzerine tekrar kuruyoruz.

Kurulum bittikten sonra oyuna girip test edelim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Sabah oyuna giricektim birden galiba bu ahri güncellmesi yüzünden hata verdi işte şu adna istemci oluşturalmıyor falan filan diye istemciyi yenidn başlatın diyor 50 defa yeniden başlattım ama değişen bir şey yok ne yaparsam yapayim düzelmedi bilen var mı
Destek ekibine yaz fakat geri dönmeleri zaman alacaktır

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Her oyuncuda olmayan hatalar bazen olabiliyor lol destekden cevap beklerken başka çaren olduğunu sanmıyorum. Lolü yükleyip silsen de bir zaman geçeceğinden belirli istersen önce bir genel sıkıntı varsa onu çözmelerini bekle.

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bende lolü tamamen silip geri yükleyince düzelmişti internetin hızlıysa deneyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben lolu silip yüklemiştim öyle çözmüştüm sorunu

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
ayarlardan dosyaları doğrulayabilirsin sorun düzelebilir belki. olmazsa silip yüklersin

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Hocam genel bir sorun bizim arkadasda yaşıyor desteğin dediği ilgilenicegi hakkinda beklemeniz herek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...